Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más faluban is van minden...

Más faluban is van minden háznál 1-2 kutya?

Figyelt kérdés
Mert itt van az összes szomszédnak és szinte állandóan ugatnak. Meg lehet őrülni!
2010. febr. 23. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hú te tuti városból költöztél ki. nálunk kakas is van. kukorékolnak. igaz kutya nincs annyi a környéken, de enegem nem zavar.
2010. febr. 23. 15:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Van , én meg sem hallom...
2010. febr. 23. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Igaz én városi vagyok...de engem nem zavar a kutya ugatás, sőt én még szeretem is. Semmilyen állat nem zavar. Mert ők NEM CSAK ÁLLATOK. Mert az emberek se csak emberek.
2010. febr. 23. 16:00
 4/14 anonim válasza:
te egészen véletlenül nem az a szembeszomszéd banya vagy, akinek állítása szerint ez okból magas a vérnyomása, és végigmérgezte az utca összes kutyáját? Mert ha az vagy, kár volt, ha meg nem, jó úton haladsz, hogy olyanná válj!
2010. febr. 23. 16:12
 5/14 anonim válasza:
Itt is van mindenhol kutya, alapjáraton nem zavar az ugatás, csak hajnalban az ablakom alatt...
2010. febr. 23. 16:16
 6/14 anonim ***** válasza:
igen, de egy sem ugat állandóan. nem hiszem, hogy pont nálatok ugat mibdegyik, megállás nélkül. nem túlzod el kissé? ráadásul falun ez megszokott, majdnem mindenkinek van kutyája.
2010. febr. 23. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:
A kutyának az dolga,hogy ugasson. :) Engem nem zavar,nekünk is van kettő. Csak bosszant,hogy mostanában elszaporodtak a kóbor kutyák és nemrég megharapott egy kislányt. :S
2010. febr. 23. 17:14
 8/14 anonim ***** válasza:
nem ugat egy folytában a kutya? hát a mi spánielünk nem ugat de a szembe szomszéd kutyája reggel 5 től este 2 ig egyfolytában és elegem van belőle nincs senki az utcán de az ugat, ugat, a bunkója, valami epilepsziás beteg de úgy féltik azt a korcsot.
2010. febr. 23. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha valakinek kutyája van legyen, de ha a szomszéd nem akar kutyát akkor nem szeretné hallgatni az örökös kutya ugatást. Vagy lehet neki is ki kéne baszni a szomszéddal valahogy.
2010. febr. 23. 17:31
 10/14 anonim válasza:

utolsó.

Uhhhhh

2010. febr. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!