Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a telek lakott?...

Szerintetek ez a telek lakott? Nem hoztam el semmit, csak a kutya valamiért fel akart menni és azt hittem az erdőn belül vezet az út. Ezt találtuk. Nyitva volt, lefényképeztem.

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 19. 19:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon csöndes kis környéken van, szerintem érintetlen. Max a tulaj halála után pakolhatták ki, még a beerdősödés előtt. Olyan jelet nem találtam, hogy itt hajléktalan élne, inkább azt, hogy a megmaradt dolgokból az értékeseket elvitték, a többi ott maradt. Talán az örökösök járhattak le, ha meg olyan rossz arcok jártak volna ide, ilyen kis TV, meg aranyozott szélű porcelán tányérok nem lettek volna itt, vagy minimum összerugdosva, összetúrva, törve, kibprítva, felgyújtva minden. A betonlyuk egy kút egyébként, de ki van száradva, vagy fel van töltődve.
2015. márc. 19. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Még a padlásra is felmentél :) Vagány csajszi vagy :D

Szerintem itt forgatták a Fűrész 6-ot.

2015. márc. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!