Sikerülni fog a tervem? Direkt a kerítés mellett közlekedek hogy a szomszéd kutya ne ugasson meg a SAJÁT területemen! Fel fogja fogni?
A szomszéd kutya a kerítésem mellé 4-5 méterrel van kikötve. Én a járdán, tőle szintén 4-5 méterre haladok el a ház fala mellett. Régen megugatott ha a járdámon mentem, ma már csak rám néz. De most jön ismét a nyár, és muszáj fűvet nyírnom ami a járda, és a kerítés között van. És muszáj 4-5 ször elmennem ott a fűnyíróval, és folyton ugat, pörög a láncon!
Ha direkt a kerítése mellett megyek el, majd azt is megszokja szépen, hogy én ott megyek, a saját részemen, és nem fog megörűlni, ha meglát a saját füvemen?
Hmmm, talán ha nem lenne láncon nem lenne probléma sem?
Mondani kéne a szomszédnak hogy a láncos kutya állatkínzás, illetve nem is ér sokat, mert egy ilyen kutya minden lehulló levelet megugat, és gondolom úgyse figyelnek már oda mindenre.
Értem, hogy ideges, de csak megszokná, hogy Én=barát nem? Tehát úgy ugat rám mint a postásra, a kutyákra az utcán, vagy egy sétáló anyukára! De én a szomszédja vagyok!
Ezt megértené? Szóval a fűnyírótól félne, de tőlem nem félne, és nem ugatna meg, ha egyedül elsétálok ott?
Senki meg nem tudja neked mondani, az adott kutya megszokna-e téged, vagy sem. A fűnyírót meg nem csak a félelem miatt ugatják a kutyák, de mindegy.
Mi lenne, ha a kerítésedet befednéd valamivel, hogy ne legyen átlátszó?
A láncos kutyáknál sajnos az is előhozhat ugatást, ha magadhoz édesgeted akár kajával is. Akkor azért ugatna, mert örül és várja a kaját tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!