Ha a kerítésen nem látna át a kutya, nem ingerelném, és nem akarna támadólag fellépni ellenem?
A szomszéd kutya kicsit pipa, mondjuk 100%ban megértem, ki van kötve!
De mindig rámugat, mikor mennék el a járdán.
Azt hiszem, akkor jobban ingerlem, ha lát. Ha tennék a kerítés elé valami takaró fóliát, nem látna, tehát max hallana, de a hallás nem izgatja annyira, mint mikor lát?
Akkor is rám ugat 1-2öt mikor hall, de mikor meglát a ház mögül kijönni, bevadul!
A kutyáknak jobb a szaglásuk és a hallásuk, mint a látásuk. Attól hogy nem lát, még tudná hogy ott járkálsz.
Azért ugat rád, mert szerencsétlen ki van kötve a nap 24 órájában és annyira fusztrált hogy csak a "minden élőre és mozgóra" ugatással tudja valamennyire leadni a benne felgyülemlett energiát.
Miért nem beszélsz inkább a gazdájával? A kutya nem kerti dísz, nem csoda ha majd "megbolondul" ha így éli le az életét.
1. Nem az én dolgom
2. Nem vagyok se jegyző, se sintér, se állatvédő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!