Mindig rám ugat mérgesen a szomszédban q kutya, mikor a saját felemen megyek a járdán. És megijedek! Mi lenne, ha rafujnek sűrített levegőt?
Attól ne sérül meg, csak megijed! Vagy le slagoznam mikor bedilizik a kerítésnel!
Attól se lesz baja!
Leszokna arról, hogy tamadjon rám a SAJAT kertemben?
Vagy én is támadjak rá, ha a kerítés közelébe jön?
Utalom, mikor nyugisan megyek az meg mint valami tank rohan a kerítésnek ugatva! Sose akartam atmaszni!
Mitől paranoiás?
A kérdésre nem válaszoltál. Beszéltél a gazdájával?
Mellesleg mindkét ötlet kockázatos. Nem tudhatod, hogyan reagál, akár fordítva is elsülhet.
Megkérdezhetem, hogy mi a bánatért kérdezősködsz, ha az adott válaszok neked nem megfelelőek?
Lelked rajta, próbáld meg, aztán vagy írsz ide választ vagy...
És szerinted hogy támad rád,ha saját elmondásod szerint láncon van?
Egyébként amíg nem jön ki a területéről,nem sokat tehetsz.Ha az én,kerítésemen belül lévő kutyámmal csinálna valamit egy üldöztetési téveszmés szomszéd azért,mert ugat a kutya,én úgy rúgnám fel,mint a tyúkszart.A továbbiakban tényleg lenne oka félni,ha arra jön,de a kutya lenne a legkevesebb baja.
Tegyél annyit,hogy tudomást sem veszel róla,ha a kerítésnél őrjöng.Mintha nem is létezne,nem is lenne ott.Attól semmi bajod nem lesz,ha megugat.Ne nézz rá,ne szólj hozzá,nyugodt léptekkel menj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!