Haziasszonyok mi kell meg a hazba ha elkoltozom ezeken a haztartasi eszkozokon kivul?
Vasaló, porszívó, hajszárító.
Konyhába: sajtreszelő, vágódeszka, merőkanál, tésztaszűrő, egy lábos, egy fazék, ezekhez fedő
vágódeszka legalább 2 db, fakanál, tálalóeszközök
vasaló mellé vasalódeszka, vagy asztalra valami, amin lehet vasalni
lábosból ha rozsdamentest vennék, az mindent kibír, ha jó minőségű, 2 különböző méretű lábos, 2 különböző méretű fazék, 1-2 serpenyő elég egy 2 fős háztartásnak
főzéshez, tároláshoz tál (rozsdamentes vagy üveg, én nem szeretem a műanyagot)
Mindenkinek más fontos. Nekem a mikró, a turmix, a keverőgép, egy kicsi, de erős szűrő napi szinten kell, tésztaszűrő soha, vasaló évi 1-2 alkalommal, az önállóságom első 8 évében nem volt :) Nekem nagyon fontos néhány fél és egy literes korsó s kisebb csőrös kiskancsó is. De az életmódváltásom előtt nem sokat használtam ilyesmiket.
Rengeteg kisebb-nagyobb tárolódobozt használok. Pl. ha tojássárgája kell, akkor a fehérjéket belerakom egy megfelelő méretű kis fedeles dobozba. De étel hurcolására is jó az ilyen.
Konzervnyitó, pizzaszeletelő, dugóhúzó is kellhet néha.
Speciel nekem többféle szivacs, törlőrongy, mikroszálas kendő kell, egy ideje a kerámia serpenyőkhöz is speciális van... A lista már-már végtelen, de ha valami hiányzik, vesz az ember, a legfontosabbakból csak nem felejt el sokat...
Zsebkendő, papírtörlő, wc-papír, mosogatószer... Mosogatásnál olykor nehéz üvegmosó nélkül... etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!