Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Haziasszonyok mi kell meg a...

Haziasszonyok mi kell meg a hazba ha elkoltozom ezeken a haztartasi eszkozokon kivul?

Figyelt kérdés
Tehat szukseges tanyerok, talcak, evoeszkozok, kes, serpenyo, ruhaszarito, sepru, felmoso. Edenyek meg nem nagyon vannak a fozeshez. Ti mi alapjan veszitek ragaszkodtok a regi bevalt edenytipusokhoz vagy milyen fajtat vesztek? Kihagytam valamit?
2014. szept. 11. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Vasaló, porszívó, hajszárító.

Konyhába: sajtreszelő, vágódeszka, merőkanál, tésztaszűrő, egy lábos, egy fazék, ezekhez fedő

2014. szept. 11. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:

vágódeszka legalább 2 db, fakanál, tálalóeszközök

vasaló mellé vasalódeszka, vagy asztalra valami, amin lehet vasalni

lábosból ha rozsdamentest vennék, az mindent kibír, ha jó minőségű, 2 különböző méretű lábos, 2 különböző méretű fazék, 1-2 serpenyő elég egy 2 fős háztartásnak

főzéshez, tároláshoz tál (rozsdamentes vagy üveg, én nem szeretem a műanyagot)

2014. szept. 11. 09:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi most latom hogy mennyi mindent kihagytam meg a vasarlasbol.
2014. szept. 11. 10:07
 4/6 Imola Ágnes ***** válasza:
Én is az inoxból készült lábasokat szeretem. Könnyen tisztítható, mindent kibír. Az előttem felsoroltak alapok, én nem lennék meg még valamilyen kávéfőző nélkül (régi kotyógósom van, és imádom.) Tisztítószerek, törlőrongyok, poharak, tárolóedények, és mindenféle járulékos dolog. Mikor én költöztem, hirtelen egy poharam sem volt, amiből a reggeli instant kávémat ihattam volna...szerencsére a szüleim, és a párom szülei is beseígtettek... de hihetetlen érzés, mikor nincs a házban egy egyszerű törlőrongy sem:D
2014. szept. 11. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ami nélkül (szerintem legalábbis) nem lehet meglenni: mikrohullámú sütő!
2014. szept. 11. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más fontos. Nekem a mikró, a turmix, a keverőgép, egy kicsi, de erős szűrő napi szinten kell, tésztaszűrő soha, vasaló évi 1-2 alkalommal, az önállóságom első 8 évében nem volt :) Nekem nagyon fontos néhány fél és egy literes korsó s kisebb csőrös kiskancsó is. De az életmódváltásom előtt nem sokat használtam ilyesmiket.

Rengeteg kisebb-nagyobb tárolódobozt használok. Pl. ha tojássárgája kell, akkor a fehérjéket belerakom egy megfelelő méretű kis fedeles dobozba. De étel hurcolására is jó az ilyen.

Konzervnyitó, pizzaszeletelő, dugóhúzó is kellhet néha.

Speciel nekem többféle szivacs, törlőrongy, mikroszálas kendő kell, egy ideje a kerámia serpenyőkhöz is speciális van... A lista már-már végtelen, de ha valami hiányzik, vesz az ember, a legfontosabbakból csak nem felejt el sokat...

Zsebkendő, papírtörlő, wc-papír, mosogatószer... Mosogatásnál olykor nehéz üvegmosó nélkül... etc.

2014. szept. 11. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!