Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Háziasszonyok mit tehetnék?...

Macska1212 kérdése:

Háziasszonyok mit tehetnék? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Golyós dezodort használok és sajnos sikerült is tönkre tennem a kedvenc pólóimat, mivel alumíniumtartalmúak ezek a készítmények(utólag tudtam meg). Olyan kemény lett a hónalj részük hogy szinte el lehet törni.Sok mosás után sem jöttek ki.Mivel tehetném újra puhává ezeket a részeket?

Köszönöm.

2011. dec. 29. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél jó minőségű dezodort és mosóport. Azok nem károsítják a ruhákat. Nekem a rexona + ariel bevált, kb. 5 év után kezd el látszani hónaljban egy kis elszíneződés a dezodor miatt, de a legtöbb ruhát nem is hordom öt évig.
2011. dec. 29. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Márkás golyós dezodort használok, és Népszerű márkás mosóport, de ugyanaz az eredmény.Bármennyi mosás után is ugyanolyan kemény :-(. Arra vagyok kíváncsi hogy van e olyan vegyszer vagy házi praktika amivel meg lehet e szüntetni.
2011. dec. 29. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:

talán váltanod kéne dezodort. az ecet is puhít

meg nem büdös, ha nem literszámra öntöd a gépbe, csak annyit, mint amennyit az öblitöböl kellene - akkor nem marad szaga, és a ruha is tökéletesen szagtalan lesz. vagy Lenor, Coccolino is puhássá teszi :)

2011. dec. 29. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy számmal nagyobb pólót kellene venned. Nekem még sosem ért a hónaljamhoz egyik sem.
2011. dec. 29. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!