Albérleti probléma. Mit tehetnék?
Novemberben költöztünk egy albérletbe,családi okok miatt. Azóta ez rendeződött. A tulajnak oda kellett adnom 2 havi kauciót,és a novemberi bérleti díjat. Közbe rendeződtek a dolgok visszaköltöztünk a szüleimhez. Tudni kell egy kis faluban lakunk és a kislányom ide jár oviba,az albérlet 10 km-rel arrébb volt egy városban,a lányomat minden reggel hozni kellett és ez nagyon sokba volt,meg szinte aludni jártunk csak haza. Na de mind1.
Szóltam a tulajnak időben,majdnem hónap közepén,hogy hirdesse meg nyugodtan a lakást,mert már nincs szükségünk rá. Erre ő felháborodva mondta,hogy a kauciót le kell laknunk. Mondtam neki,hogy nem lakjuk le,mert én azért mert ő úgy akarja nem fogom fent tartani a lakást,és javasoltam neki,hogy a kaució összegét számolja bele a rezsibe. Nem tetszett neki az ötlet.
De ez így lehetséges,nem?
Csak arról írtunk papírt hogy átadtam neki az x összeget,arról nem hogy meddig vettem ki az albérletet,meg hogy ez az összeg mit is takar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!