Fürdés után engedtem le a vizet, egy idő után bugyborékolás, zugást hallottam, utána elég büdös csatorna szag lett az egész házban. Csőtörés van vagy valami komolyabb próbléma? Zárjam el a főcsapot? Vagy ez teljesen természetes?
Valószínűleg tele az akna, vagy ha nem is tele, de a lefolyó magasságáig van a víz. Visszabugyborékolni ekkor szokott vagy a wc vagy a bűzelzáró és ez a büdös.
Holnap nézd meg. Ha nincs tele az akna eldugulhatott a lefolyócső is. Azt nem biztos, hogy meg tudod oldani, nálunk a szippantós foglalkozik a duguláselhárítással, kérdezd meg.
A főcsapnak ehhez semmi köze ez a lefolyó problémája. Célszerű minél hamarabb megoldani, mert pár napot kibírhat így is, de utána dugulás esetén a wc matéria fog kifolyni ahol tud, tele akna esetén meg az udvaron lesz bűz mert ott folyik ki a víz.
-szerintem meg a gyorsan leszaladó víz simán kirántotta a bűzelzáróban lévő kis vizet is, azt attól van ez az egész
-kipróbálnám,öntenék a lefolyóba kb 3 deci vizet és szerintem ettől máris helyreállna a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!