A szomszéd banya, aki folyton zaklat, most azt találta ki, hogy feljelent minket, mert állítólag "furcsa" szag jön ki az ajtónk repedésein át és mindez a (szerinte) szabálytalanul elhelyezett szagelszívónk miatt van. Tényleg megbüntethetnek miatta?
Hát azért elég érdekes megoldás az, hogy a szekrénybe megy a szagelszívó, ami egy lukon át egy másik szekrénybe. Nem bántani akarlak, de talán tényleg lehet valami gond azzal a szagelszívóval.
Én a helyedben felmennén a banyához, és megkérném, hogy engedje meg, hogy beleszagoljak a levegőjébe a lakásában.
Ha látja, hogy együttműködő vagy, talán nem fog annyit cseszegetni.
Utolsó
Köszönöm, de naivitás azt hinni, hogy ettől békén hagy, 13 éve szórakozik velünk. Amúgy nem nagyon tudom elképzelni, hogy 3 plafonon át fölmegy a szag, ha olyan erős lenne nem segítene a szagelszívó. Pár hete még arra panaszkodott, hogy az elszívó miatt gázszag van (a lakótelepen nincs bevezetve gáz), májusban pedig közölte, hogy február óta áll a konyhájában a tőlünk feljött hagymaszag. Lehet, hogy hülye vagyok, de még nem találkoztam olyan hagymával, amit három hónap alatt nem lehet kiszellőztetni és ha még a 3.-on is ilyen erős, akkor az alatta lévők hogy-hogy nem érzik?
A banya szerint lyuk van a falunkon (én nem láttam) és a szag a csöveken át megy fel hozzá. :S
18:18
Hogy szabályszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!