Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Akik albérletben laknak....

Akik albérletben laknak. Miért? És mennyi idelye?

Figyelt kérdés

Senkit nem akarok piszkálni,csak érdekelne hog yki miért lakik albérletben.Abszolút nincs más lehetősége,vagy folyamatban van építkezés,stb...

Én is albérletben lakom 2 gyerekell.Egyenlőre kilátásban sincs más lehetőség.Engem nagyon idegesít a tudat,hogy másnak adom oda azt a havi fix összeget.Minden hónap elején ki tudom fizetni azt a fix összeget,de egy lakás vagy ház vásárlásához nincs elegendő pénzem.Jobb lenne ha azt az összeget el/félre tudnám tenni,csakhát olyan nincs ahol csak úgy lakhatnék,hogy tudjak spórólni

tényleg nem piszkálni akarok senkit se,csak érdekelnének a vélemények,hozzá állások.

Köszi

2009. dec. 4. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs pénz.Ezért.Hitelt vettünk màr fel,de lakàst abbol sose vettünk volna,igy egy autot vettünk,ha korhàzba kell menni,vàsàrolni stb.Egy 9 honapos babàm van.Utban a màsodik.Sajnos mi se tudjuk lerakni,nem tudunk addig kihez költözni.Igy biztos hogy még vagy 10 évig albérletben fogunk lakni...
2009. dec. 4. 11:27
 2/3 anonim válasza:

Nekünk jött a baba,ezért mentünk albérletbe,mert addig külön laktunk. Igen,ez egy pénzkidobás :(

De most apukám örökölt egy fél családiházat, de a másik felét ki kell fizetni,ha oda akarunk költözni. Tehát fel kell vennünk jelzáloghitelt. Ti a helyemben vállalnátok? Inkább ezt fizessük,mint az albérletet nem?

2009. dec. 4. 12:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Én bele vágnék.Ha lenne olyan aki felajánja a jelzálog hitelt a házára,nem gondolkodnék.De sajna az én szüleim nem ilyenek:-((((
2009. dec. 4. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!