Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Akik albérletben laknak...

Akik albérletben laknak hogyan oldják meg h. meg legyen mindenük?

Figyelt kérdés
Nincs sok cuccunk,de azért a fontosakat szeretnénk megvenni hűtő,mosógép,vasaló stb.Sajna újjat nem tudunk venni még részletre se,de a használt dolgoknál meg olyan kevés normális állapotban lévő termékeket kínálnak.Esetleg tudtok olyan céget, honlapcímet, ahol szépséghibás,de új termékeket árulnak.Persze nem kell a legdrágább,mert olyan honlapot találtam, ahol a szépséghibás is 60-80.000(pl egy mosógép,vagy tűzhely stb.)
2010. szept. 7. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozzatok vatera, teszvesz oldalon. Lehet ott jókat kifogni.

Az elektrooutlet.eu-t nézd meg esetleg.

2010. szept. 7. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
érdeklődj rokonok,barátok,kollégák között is,mert sokan eladják a régi jó állapotú dolgaikat,hogy újabbat vegyenek.Az ilyen hírek szájról-szájra mennek..Én például így vettem anno annak idején mosógépet.(egy kollégám eladta szinte fillérekért)
2010. szept. 7. 11:23
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi
2010. szept. 7. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
grx.hu én itt vettem a cuccaimat. egész jók, és 1 év garit is vállalnak.
2010. szept. 7. 13:21
 5/6 A kérdező kommentje:
a grx nekem elég drága, bár lehet jó minőségű,de azért nekem nem kell a legszuperebb,mert nem tudom megfizetni.De mivel igényes ember vagyok ezért nem szeretnék 10-20 éves agyonra használt dolgokat sem.Mert azért nem érdemes 10-20.000-et fizetni aztán pár hónap és szétesik.
2010. szept. 7. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi sehogy. Kisgépeket ugyan vettünk (vasaló, kenyérpirító, habverő, hajszárító...), de ezek mind kb. 2000 Ft-ba kerültek.

Nagyokat, tűzhelyet, stb. nem is szeretnék venni, csak majd a saját házamba: minden költözésnél plusz macera, plusz költség. És közben amortizálódik. Inkább használom a főbérlőét és minden hónapban félreteszek egy külön számlára erre a célra. Aztán majd a saját lakásomba veszek akkor vadiújat, csillivillit, intelligenset :)

2010. szept. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!