Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyünk az albérlettel és...

Mit tegyünk az albérlettel és a lakótársakkal?

Figyelt kérdés
A párommal együtt két fiúval élünk egy 2 szobás lakásban. A srácokkal már korábban is együtt éltünk, csak az egyikőjük szakított a barátnőjével, így négyen maradtunk a lakásban.(eddig 5-en voltunk) Mostanában kezd érlelődni, hogy szeretnénk ketten lenni a párommal, melynek több oka is van: buliznak, nappal alszanak, éjszaka későig fennvannak, egyre több dolog elkezdett idegesíteni minket. Nincs meg az egymáshoz való alkalmazkodás. Mi meg nem tudjuk csinálni a dolgunkat, nem tudunk tanulni. Eddig mindent mi csináltunk: mikor bomlott a szakítás miatt a társaság, mi intéztük az új albérlet keresését, mi telefonálgattunk, néztük a lakásokat, ők meg ha lehetett mindenbe belekötöttek. Tudom, akkor kellett volna lépni a különmenetelben, de reméltük, hogy jobb lesz a helyzet. Szívesebben lennénk ketten. Ott hagyhatjuk őket nyugodt szívvel, vagy mit csináljunk? Akár a kauciót is bennhegyjuk, ha úgy találunk lakást, így nekik is marad egy hónap idejük dönteni. Jól tesszük?
2009. okt. 24. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
természetessen jól teszitek.üljetek le velük és mondjátok meg a vélemyényeteket hogy hogy döntöttetek mert ami most van az nem jó nektek.ha normálisak felfogják és em érzik cserben hagyásnak.amúgy szerintem elég felnöttek lehetek mindanyian hogy megértsétek és tudjatok önállóan dönteni
2009. okt. 24. 11:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Az még kimaradt, hogy az egyikőjük már elszólta magát mindenféle leülünk és beszélgetünk oldala nélkül, hogy lehet, hogy otthagyja a lakást, azóta nincs erről semmi infó. Szóval ha ő is így áll hozzá, még a végén mi maradnánk pácban. Nem hiányzik a kavarás ennél jobban.
2009. okt. 24. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem felnőttek vagyok és jogotok van ilyen döntést hozni. Nem vagytok kötelesek elviselni a másikat pláne úgy, hogy annak esze ágában sincsen változtatni a helyzeten.

Nyugodt szívvel elköltözhettek.

2009. okt. 24. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Lépjetek le és vissza se nézzetek. ekkora életmódbeli különbségeket nem lehet egy beszélgetéssel áthidalni.
2009. okt. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!