Mit tegyünk az albérlettel és a lakótársakkal?
Figyelt kérdés
A párommal együtt két fiúval élünk egy 2 szobás lakásban. A srácokkal már korábban is együtt éltünk, csak az egyikőjük szakított a barátnőjével, így négyen maradtunk a lakásban.(eddig 5-en voltunk) Mostanában kezd érlelődni, hogy szeretnénk ketten lenni a párommal, melynek több oka is van: buliznak, nappal alszanak, éjszaka későig fennvannak, egyre több dolog elkezdett idegesíteni minket. Nincs meg az egymáshoz való alkalmazkodás. Mi meg nem tudjuk csinálni a dolgunkat, nem tudunk tanulni. Eddig mindent mi csináltunk: mikor bomlott a szakítás miatt a társaság, mi intéztük az új albérlet keresését, mi telefonálgattunk, néztük a lakásokat, ők meg ha lehetett mindenbe belekötöttek. Tudom, akkor kellett volna lépni a különmenetelben, de reméltük, hogy jobb lesz a helyzet. Szívesebben lennénk ketten. Ott hagyhatjuk őket nyugodt szívvel, vagy mit csináljunk? Akár a kauciót is bennhegyjuk, ha úgy találunk lakást, így nekik is marad egy hónap idejük dönteni. Jól tesszük?2009. okt. 24. 10:48
1/4 anonim válasza:
természetessen jól teszitek.üljetek le velük és mondjátok meg a vélemyényeteket hogy hogy döntöttetek mert ami most van az nem jó nektek.ha normálisak felfogják és em érzik cserben hagyásnak.amúgy szerintem elég felnöttek lehetek mindanyian hogy megértsétek és tudjatok önállóan dönteni
2/4 A kérdező kommentje:
Az még kimaradt, hogy az egyikőjük már elszólta magát mindenféle leülünk és beszélgetünk oldala nélkül, hogy lehet, hogy otthagyja a lakást, azóta nincs erről semmi infó. Szóval ha ő is így áll hozzá, még a végén mi maradnánk pácban. Nem hiányzik a kavarás ennél jobban.
2009. okt. 24. 11:23
3/4 anonim válasza:
Szerintem felnőttek vagyok és jogotok van ilyen döntést hozni. Nem vagytok kötelesek elviselni a másikat pláne úgy, hogy annak esze ágában sincsen változtatni a helyzeten.
Nyugodt szívvel elköltözhettek.
4/4 anonim válasza:
Lépjetek le és vissza se nézzetek. ekkora életmódbeli különbségeket nem lehet egy beszélgetéssel áthidalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!