Ha éjszaka egyedül vagyok a lakásban, mindig félek, és aludni sem tudok. Mit tegyek?
Párom három műszakban dolgozik, és az éjszakás hete mindig kész kínszenvedés (nekem is...). Ilyenkor ugyanis egyedül maradok a lakásban, és az egész éjszakát végigszorongom. Nem tudom, pontosan, mi nyomaszt ilyenkor, talán az a tudat, hogy az egész lakás teljesen üres, csak én vagyok benne, rajtam kívül meg nincs a közelben senki... Aztán ez a nyomasztó érzés szép lassan átmegy szorongásba, a szorongás meg félelembe. Az a legrosszabb, hogy bár elaludni nem tudok, de közben azért egyre álmosabb is leszek, és az álmosságtól a végén már olyan baromságok jutnak az eszembe, hogy mindjárt bejön hozzám egy kísértet, vagy valami hasonló... Ráadásul reggel korán kell kelnem, és napközben képtelen vagyok a munkámra koncentrálni a kialvatlanságtól... Hét végére meg olyan vagyok, mint valami élő hulla. Tudtok valami tanácsot adni, mit tegyek, hogy ne féljek, és hogy tudjak aludni?
(És ha kérhetném, hanyagoljátok a "Majd én melléd fekszem!", meg a hasonló "elmés" tanácsokat. Ez számomra sajnos egy nagyon komoly probléma... :-( )
Ugyenez velemis csak én yerek vagyok18/L
Nekem va háziállatom,de nem.hozom be,nem is engednék
És a suliba menés egyszerűen borzalom
Momo jut az eszembe ésnem rudom kiverni a fejemből
Nagyon félek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!