Ki mitől fél legjobban, amikor egyedül van otthon éjszaka?
én attól, hogy ártó szándékú űrlények jönnek el értem és elrabolnak, hogy beteges és szörnyű kísérleteket végezzenek rajtam
kort és nemet pls
16F
Én a betörőktől, gyilkosoktól. Valaki egyszer csak bejön, lelő, felgyújt, megöl, mittomén. Na, ez para. Meg a betegségektől. Ilyenkor mindig leülök a net elé, és keresgélek. Épp mondjuk fáj a hasam, és keresek egy betegséget, aminek a tünetei rám illenek, és akkor beparázok, hogy mindjárt meghalok, mert ritka és halálos betegségem van. Na, ezt utálom, ilyenkor nyugtató bogyit veszek be, de már fél éve nem kellett :)
Meg félek, hogy valamelyik családtagomnak vagy páromnak baja esik hazafelé jövet, vagy bántja őket valaki. Vagy megcsörren a telefon (ez a néma csendben már önmagában is para), és beleszól egy hang, hogy 7 nap múlva meghalok :P
20/L
elfogy a sör
elmegy az internet :D
21/f
2:21
ezaz barátom
tényleg, ha elmegy az internet, nem tudok mire matyizni: úristen, borzasztó
Hogy ha tüsszentek, valaki megszólal, hogy "Egészségedre". xD Meg amúgy én is betörők, gyilkosok,...
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!