Ki mitől fél legjobban, amikor egyedül van otthon éjszaka?
Figyelt kérdés
én attól, hogy ártó szándékú űrlények jönnek el értem és elrabolnak, hogy beteges és szörnyű kísérleteket végezzenek rajtam
kort és nemet pls
16F
2009. okt. 31. 00:37
11/18 anonim válasza:
Hogy gyün a fekete terepjárú oszt belűnek asz ablakon, rettegísben ílünk a tesvíreimmel.
12/18 anonim válasza:
Például elképzelem, hogy lassan kinyílik az ajtó félig...aztán hirtelen becsapódik. Azt hiszem nem mennék ki a szobából egy ideig.. :D
13/18 anonim válasza:
mindig éppen attól, amilyen könyvet olvasok:D
ha agatha christie-t, akkor a gyilkosoktól,
ha twilightot, akkor a vámpíroktól,
ha ira levin-t, akkor a sátántól..
kicsit furán hangzik, de hát ez van
14/18 anonim válasza:
én szerencsére a harmadikon lakom,de attól ijednék meg qrvára,ha valmi elmebeted benézne az ablakon,és anyuék nemlennének itthon...meg ha elmenne az áram...
akkor nincs baj ha a haverokkal vok,de eedül én mindíg féltem a sötétben.
13/F
15/18 anonim válasza:
attól h hazajön valaki :S vagy elfogy a retyópapír és kikell menni érte letolt gatyával hidegben:D
vagy nemtoom végignézni a dévédét vmien okok miatt
14/f
17/18 anonim válasza:
Én attól ha valaki benéz az ablakon és a killerjo-s fejtől
18/18 anonim válasza:
A sötét árnyaktól, amikről elsőre nem tudom, hogy mik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!