Mit csinálnál éjszaka ha egyedül maradnál?
Figyelt kérdés
Nem félnél?Sötétben aludnál,vagy nem is aludnál?Áthívnál valakit?2010. ápr. 22. 21:24
1/15 anonim válasza:
hm. Egyedul leszek ma is, mint altalaban. Nem felek, sot egesz jol erzem magam! Habar szegyen is lenne felnem 36 eves koromra. :) F
2/15 anonim válasza:
hétköznap elintézném, hogy ne kelljen egyedül maradnom, hétvégén pedig áthivnám a bnőmet :D
de ha úgy adódna, nem tojnék :D
3/15 anonim válasza:
Van egy olyan hülye szokásom, hogy egyedül alszom. 20+n évesen már nem félek a sötétben. Miért hívnék ide bárkit is?
Sőt, lehet, hogy tényleg nem aludnék. Barikádot emelnék a bejárati ajtóhoz és tűzet nyitnék a járókelőkre.
Aztán a rendőrséget hívnák és a Terror Elhárító Szolgállat megostromolná a házat, hajnalra már helyszínelnék a területet és a holttesteket szállítanák el.
4/15 A kérdező kommentje:
de nem azért,24 éves vagyok,és mióta anyáméktól elköltöztem,nem aludtam egyedül egyszer sem..haver,vagy vőlegényem..de most elmegy dolgozni éjszakára,és eléggé hülye érzések törtek rám..a villanyt valamiért tuti égetni fogom,és a tv-t is hajnalban kapcsolom ki..csak másnap időre kell mennem valahova,9-re,szal nem tudom átvirrasztani az éjszakát..de hogy aludni nem fogok tudni rendesen,az tuti..
2010. ápr. 22. 21:42
5/15 anonim válasza:
pedig elég nagy szégyen 24 éves korodra
7/15 anonim válasza:
ugyan azt mint minden éjszaka. aludnék
8/15 anonim válasza:
Egyedül alszom már nagyon régóta, nincs ezzel semmi bajom, sőt.
9/15 A kérdező kommentje:
miért szégyen??nagymamám 70 és ő is mindíg félt egyedül..sajna örökölhettem..
2010. ápr. 23. 13:50
10/15 anonim válasza:
én félek a sötétbe:D és én is tutira áthívnék vkit :D
de én 17 éves vok szal majd remélhetőleg kinövömXD bár amilyen beszari vok nem hinnémXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!