Ki fél, amikor egyedül kell hogy otthonmaradjon egész éjszaka?
hihihih:)
Ne máár!
De tényleg ki fél??? Asszem most kezd előjönni h sok horrort néztem a múlt hónapban :(
Attól függ ki milyen környéken lakik [szerencsére mi a belváros fele] és ott kevesebb a Szines bőrű, vagy zülledék stb.
Szines bőrű értsd: cigány
kérdező!
én vagyok a mumus, és ma éjjel majd jól megijesztelek!
:)
Kabbe :P
Most tényleg félős vagyok...no!
Amúgy itt sem laknak olyan rossz arcú emberkék, csak akkoris nyugtalan vagyok...
Pláne ha valaki tényleg megilyesztene, akkor tutira kiszaladnék a világból...
Nem vagyok dilinyós, meg ilyesmi...de nektek tényleg nincs olyan h pl. este amikor nagy csend van, akkor arra gondoltok h lehet h van vki még a lakásban, meg na...szóval h ilynkor előjön esetleg az, amit horrorfilmekben lát az ember??
amikor még kicsi voltam, láttam egy olyan horror filmet, ami arrol szolt hogy egy könyvböl "elöjött" egy zöld szörny, és hosszú ideig azt hittem hogy a szobámba van :S
Az ágyad allat vagyok pont most :D
a mumus
én most épp egyedül vagyok :D
régebben nagyonféltem.szerintem most is félnék,ha hallanék vlmit :D de reméljük,h. nem xd
ÉN FÉLEK pedig a város legjobbés legbiztonságosabb részén lakok...azaz elvileg..gyakorlatilag minden héten kirabolnak egy házat pedig 1 kezemen meg tudom számolni,h kinek nincs riasztója..ja és a másik lakásunkban(panel)na ott meg azok a fura hangok:D
Hát nagyon kész:)
Ja és félek az utcán is egyedül sötétben..
K*rva félős vagyok:)
én olyankor szoktam meztelenül virslit zabálni a mosogató fölött hajnalban, zacskóból.
majd pont rettegésre cseszem el azt a szent időt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!