Varrónőt keresek Szegeden, aki adna nekem pár magánórát. Vagy tudtok ajánlani valakit?
Az a helyzet,hogy most vettem egy varrógépet,és szeretnék megtanulni varrni,legalább az alapokat,illetve hogy mit hogy kell beállítani a gépen,milyen anyaghoz milyen öltés,tű,cérna stb,szóóóval sokminden:))Olyan (esetleg idősebb) hölgyet,lányt keresek,aki tudna nekem ebben segíteni heti pár órában.Természetesen fizetség fejében,csak nekem nem matekból van szükségem korrepetálásra,hanem szabás-varrásból:) Nyilván a részleteket majd megbeszélnénk.
Vagy ha valaki tudna nekem valakit ajánlani elérhetőséggel,azt is megköszönném!
Köszi előre is ! 26/L
Nagyon aranyos vagy,köszönöm! Utánajárok a könyvnek.
Viszont igen.. ahogy mondod.. nekem a gép beállításait is el kéne sajátítanom,meg hogy milyen anyaghoz milyen tű stb.. szóval a könyv mellé még kéne egy varrónő segítsége:)
Szia! Köszönöm!
Egy Singer típusú asztali varrógépem van.
Szia!
Ha rákattintasz a kiírt kérdésem alatt lévő kis kék betűs részre (privát üzenet küldése),ott megjelenik az email címem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!