Bútorokat, elektronikai eszközöket szeretnék elraktározni kb 4-5 évre. De fontos szempont hogy ne rohadjon szét. Tudtok ajánlani valamit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 13:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem többre mész ha eladod őket és 4-5 év múlva veszel helyettük másikat.
Ha bérelsz egy száraz, szigetelt raktárat, az drága. Ha pincébe rakod, akkor nedves lesz, ha padlásra akkor a meleg és a fagy teszi tönkre az elektronikát. Ha marad a lakásban temperált hőmérsékleten, akkor meg nincs elcsomagolva.
Nekem nincs más ötletem, de hátha vannak okosabbak:)
2/4 anonim válasza:
Bérelj raktárat. De valóban nem éri meg, különösen az elektronikai eszközöket raktározni. Amennyiért ma eladod, annyiért 4-5 év múlva modernebbet tudsz venni.
A bútorok egyébként bírják a padlást, ha jó minőségűek és ha lefóliázod a tetejüket. De csak azt.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én is eladnám inkább de akié az nem akarja. konkrét raktárat vagy címet vagy valamit tudnátok ajánlani pest megyében?
2011. júl. 13. 11:48
4/4 anonim válasza:
Hirdető-újságban nézz szét, talán kertes háznál raktárnak bérelhető garázs, vagy alsó épület ha van. Jobb, mint bármelyik "garázs-soron" bérelni egy garázst, mert ha kifiegyelik, hogy ott nincs mozgás, hamarébb feltörik, mintha egy kertes háznál, kerítésen belüli valamit veszel bérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!