Valaki tud ajánlani albérletben kiadó szobát Pesten? Köszönöm.
Olcsón kellene egy kiadó szoba, a lényeg, hogy fedél legyen a fejem felett és mielőbb elmehessek itthonról.
Minden segítséget megköszönök, még diák vagyok, de nem kiskorú!
ezt egyedül kell megoldanod, ha már ilyen nagy a szabadságvágyad. mi lesz veled később, ha már egyedül egy szobát sem találsz, amit kivehetnél...?
alberlet.hu vagy expressz.hu
Te jó ég, mekkora szoba lehet 50-ért meg 45-ért!
Ekkora rezsije egy 75 négyzetméteres lakásnak van, speciel az enyémnek (belváros), és ketten használjuk a vizet meg a villanyt. Ha 30 a szoba, a rezsi nyáron 15 ezer, télen 20 ezer. Kérdező, az egy dolog, hogy sürgős, de ez meg a kész átverés show.
a szobákat pesten igenis drágán fogják adni. egy személyre. olcsóért max. egy kétszer három méteres lyukat kapsz. ismerek embert, aki egy cirka háromszor négyes szobáért 35-öt fizet plusz rezsi felét. iszonyatos, tudom.
nézelődj albérlet.hu-n, expresszen, illetve!
próbálkozhatsz egyetemistáknál is, a többség nem tud sokat fizetni, szívesen társulnak, segítenek.
írtam egy e-mailt, ha kell, elte albérlet-lakótárs kereső fórumába be tudom dobni a hirdetésed, amire gondolsz.
17:12
Megkaptam, válaszoltam is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!