Tudnátok ajánlani jó, és nem túl drága szén-monoxid jelzőt/riasztót?
Figyelt kérdés
próbáltak már rámsózni 1500 ft-os füstjelzőt is, de nekem CO3 jelző kellene, nem füst, földgáz, vagy pb jelző. árat is írjatok ha tudtok, linket, bármit, vagy szimplán írjátok meg, nektek milyen van. köszi!2011. nov. 21. 14:28
1/5 anonim válasza:
Wizmart szénmonoxid jelző készülék
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, meglesem. kb dél óta bújom az oldalakat de nem tudom melyik éri meg jobban, meg egyáltalán mit kellene nézni rajtuk? annyira azért értem, hogy ma 1500-ért füstjelzöt akartak nekem eladni, és a felirat ellenére bizonygatták, hogy én bizony ezt keresem....
2011. nov. 21. 15:39
3/5 anonim válasza:
Vagy---vagy! Olcsót és jót NEM tudok,DE az életed megér 15ezret-e körül van a szerintem legjobb...a Honeywell.
4/5 anonim válasza:
Olvasd át...sokat segíthet a döntésben:
.( [link]
5/5 anonim válasza:
köszi! meglessük mindet :)
a lakótársam tette fel a kérdést, de mindig elfelejt visszalesni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!