Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyiből jönnék ki havonta...

Mennyiből jönnék ki havonta így, ha külön költöznék?

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon szeretnék, ha az egyetem után hazaköltöznék, de én inkább az önállóságra vágyom. Nehezen tudok alkalmazkodni másokhoz, otthon pedig rajtam kívül még öt ember él.

Van egy használaton kívüli házunk (eladásra építettük, de jött a gazdasági válság), ami azonban teljesen üres, semmi bútor nincs benne, de a fürdő kész. A ház tetőtér beépítéses és kb. 100 négyzetméter. Nekem elég lenne a 3 közül a legkisebb szoba + a konyhát + a fürdőt használnám. A szobába a nagyimtól tudnék bútorokat hozni. Van még 3 tányérom és 4 poharam, másom viszont semmi a házba. Mennyi kellene ahhoz, hogy beköltözzek?

És mennyi lenne a havi rezsim? Telefonszámla 1500-2000 Ft, ehhez jön még majd a fűtés (gáz), víz, áram. TV, internet nélkül megvagyok, amíg szűkös a keret. Milyen fizetés kell ahhoz, hogy így eltartsam magam?

A szüleim nem támogatnak, szeretnék, ha otthon laknék még...

23/L

2013. ápr. 29. 16:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Dehogy kevés a 21e kajára. Simán ki lehet hozni belőle. Nyilván nem a legjobb és legdrágább alapanyagokat veszi meg az ember, de ki lehet jönni. Nekem ebbe még a macskám kajája is bele szokott férni.
2013. ápr. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!