Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyiből lehetne?

Szerintetek mennyiből lehetne?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

én 17 vagyok,barátom 23. 2 éve vagyunk együtt,szeptemberben leszek 18.

tervezzük az össze költözést.

szerintetek mennyiből lehetne megélni egy hónapban?

mondjuk egy garzonban..

kaja,cigizünk is ( sajnos),tisztálkodási szerek,tisztító szerek,számla,esetlegesen váratlan kiadás..

arra lennék kíváncsi hogy egy hónapban mennyiből lehet megélni,és még külön hogy mennyiből lehet elkezdeni az életet?

ugye ha új albi,akkor mindent venni kell ( bútor,hűtő,mosógép,ilyenek vannak) szóval ugye az alap dolgok. fűszerek,takarítószerek,kaja,ilyenek.. mittom én még így hogy mik kellenek hirtelen...

ketten lennénk.

köszönöm a válaszokat :)

2013. ápr. 6. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Melyik városról lenne szó? Mindenhol mások az albérlet árak. Illetve amikor elkezdtek válogatni rezsire kérdezzetek rá, mert az is nagyon dobhat a havi kiadásokon. Én kezdetnek mindenképp bútorozott albérletbe mennék a helyetekben.
2013. ápr. 6. 17:55
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Miért akarod magad ilyen fiatalon lekötni?Még elötted az élet.Ki se tomboltad magad, máris össze akarsz batyuzni a pasiddal.Élj szórakozz élvezd az életet,hidd el semmiről nem maradsz le!Az egy dolog 18 leszel,nem jelent semmit.A legszebb éveid dobod el te lány..
2013. ápr. 6. 17:56
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

17 évesen van pénzed mindezekre?Vagy már dolgozol,és ilyen jól keresel?

Mi így élünk egy bebútorozott albiban,havi 300 ezerből,de mi dolgozunk már.

2013. ápr. 6. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Albérletbe minimum 2-3 hónap kaukciót is kérnek ez alapból mondjuk 50-100. ezer között van.

Havi 65-70.ezer az albérlet plusz rezsi vidéken. Ételre tisztálkodásra, munkába járás busszal legalább 30-40. ezer.

2013. ápr. 6. 18:04
 5/12 A kérdező kommentje:

miskolciak vagyunk.

amúgy igen van félre tett pénzem,mert iskola mellett dolgozok,párom is dolgozik ( elég jó fizetése van),és a szüleink is segítenének ha úgy lenne..

és miért kellene bútorozott lakásba költöznünk? mint írtam van saját bútor,mosogép,stb stb stb.. szval azok megvannak.. csak a kaját kell megvenni,meg a takarító dolgokat.. na meg a havi rezsi,és az albi.

2013. ápr. 6. 18:36
 6/12 Missi_Key ***** válasza:
egyszer otthon számold össze miből menyit használsz szorozd meg 2-vel és add hozzá a lakás árát, plusz nézzétek meg a víz-gáz-egyéb számlátokat otthon (persze elosztva hogy ki milyen mértékben használja őket) az nagyjából mutatja menyit kell ilyesmire költeni.
2013. ápr. 6. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Havi 150e tuti kell.
2013. ápr. 6. 19:40
 8/12 A kérdező kommentje:

hát anyámmal ketten vagyunk,de ő sokat használ mindenből..

pl egésznap megy neki a plazma tv,meg az asztali gép + a lámpa..

mi fizetünk 150 e forintot. de ő egész nap gép tv stb.. meg nagy lakás. 70 nm..

akkor a miénk lenne olyan 70 e forint ? garzon lenne.. hát nem tom. szerinem 150ből kilehetne jönni nem??? bízok benne.. azért köszi a válaszokat :)

2013. ápr. 6. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:

A miskolci albérlet árakat nem ismerem, de én is megyeszékhelyen lakom párommal. Az albérlet 45 ezer,(másfél szoba, 54 nm) itt 40 ezer alatt nem is kapsz. Ki szeretném hangsúlyozni, hogy amikor lakást kerestünk, itt nem volt kiadó garzon egyáltalán. Biztos van néha, de akkor pont nem volt. Keress rá, hogy Miskolc kiadó lakás, és látod az árakat körülbelül.

A kaució 2 hó tehát 90 ezer volt, és ugyanakkor kifizettük az első havi lakbért is. (Mert a lakbért előre fizeted, a rezsit utólag. Tehát majd amikor kiköltözünk, utolsó hónapban csak rezsit fizetünk.) + Bútorozott a lakás, de azért kellett jópár dolog, edények, konyhai dolgok, takarító eszközök, ágynemű, kisebb bútorok, mikró... Nem vettünk meg mindent egyszerre, mégis kezdő kajával együtt (pl. fűszerek) elköltöttünk még jó 130 ezret. Biztos meg lehet oldani kevesebből is egyébként, nálunk ennyi volt.

Havi kiadások: rezsi nyáron 35, télen 50 (távfűtés) úgy, hogy munka miatt sokat megy a gép. Ebben már benne van a kábel tv meg a net is, meg a közös költség. Kaja 48-60 között, ez simán lehetne inkább 45 felé. Háztartás-mosás-takarítás, higiénia, 10-15 ezer, hazautazás szülőkhöz 5-15 ezer, páromnak bérlet 6 ezer de a cég fizeti, bank 500 Ft, plusz amit szórakozásra szánsz, sport, háziállat ha van, gyógyszerek, ajándékok ünnepeken, meg mondjuk egy kis megtakarítás sem árt + nektek a cigi.

25N

2013. ápr. 7. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
(9-es vagyok, a mobilszámlát kihagytam, meg a ruhákat, mert azt mi külön fizetjük, nem a közösből)
2013. ápr. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!