Mennyiből éltek havonta?
Fix: rezsi,-villany, gáz, víz...
Erre mindig van, az az alap.
Aztán kaja, ez a következő, amire kell, hogy legyen, addig mást nem veszünk.
A maradékból jöhet a többi, ruha, drogériacucc, ilyenek.
Luxusra nem költünk, nem azért, mert nincs rá, egyszerűen nem hiányzik.
Nem cigizünk, nem járunk bulizni.
Ha még mindig marad, az megy spórolásba.
Havonta 150-170 ezer jön be, ebből mindig tudunk spórba tenni.
170 ezerből élünk, ketten.
Ebből 50 a rezsi meg telefonszámla, 60 a hitel. Marad kb. 60 ezer, de főtt kaját kapunk heti 2szer(ismerős által), ami nagyjából kitart, 2-3 hetente kell főznöm, de van tartalék hús a fagyasztóba ahhoz is.
30 megy el kenyérre, szalámira, zöldségre, meg időszakos költségekre (fogamzásgátló 3 havonta, ruházkodás, tisztálkodó és tisztítószerek stb.), és 30 marad, ami tartalék, de néha az is elmegy, ha van extra költség.
23N
Ketten keresnek 5 millát, szóval csak 2.5 milláról van szó :D
Ennyit simán hazavisz például egy pilóta, egy felkapott plasztikai sebész, vagy a legtöbb felsővezető. No meg a vállalkozásuk van, ami jól megy, abból is ki lehet venni ennyit. A legutóbbi hely ahol dolgoztam, egy kisvállalkozás volt, és havi 3 millát hozott a tulajnak..
Hujjuj, én már meg sem szólalok :D
Most végeztem fősulin, de még nem találtam munkát, a párom fizetéséből élünk jelenleg, ami 95 ezer. Rezsi az fix, szerencsére albérletre nem kell költeni :)
Örülünk, ha egyáltalán kijövünk a fizuból, de nem panaszkodom, vannak tőlünk rosszabb helyzetben levők is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!