Szerintetek mennyiből lehetne?
Sziasztok.
én 17 vagyok,barátom 23. 2 éve vagyunk együtt,szeptemberben leszek 18.
tervezzük az össze költözést.
szerintetek mennyiből lehetne megélni egy hónapban?
mondjuk egy garzonban..
kaja,cigizünk is ( sajnos),tisztálkodási szerek,tisztító szerek,számla,esetlegesen váratlan kiadás..
arra lennék kíváncsi hogy egy hónapban mennyiből lehet megélni,és még külön hogy mennyiből lehet elkezdeni az életet?
ugye ha új albi,akkor mindent venni kell ( bútor,hűtő,mosógép,ilyenek vannak) szóval ugye az alap dolgok. fűszerek,takarítószerek,kaja,ilyenek.. mittom én még így hogy mik kellenek hirtelen...
ketten lennénk.
köszönöm a válaszokat :)
Miskolci árak,itt albérletezem vagy 10 éve lassan
Másfeles gázfűtéses legalább,legalább második emeleti albérletet keress (akkor is ha a távhős földszinti 25 bérleti dijjal van, a gázos meg 30-35)
150-et úgy költünk havonta,hogy járunk bulizni,rengeteg hülyeséget veszünk meg (csak cukros löttyöt és gyümilét iszunk,sok csoki,chips,egyéb egészségtelen kaja),ebből 30 a lakbér,20-25 a rezsi
köszönöm a válaszokat :)
nem lenne muszáj pont miskolc. inkább messze akarok. pl: szeged. ott vannak ismerőseim.
ott néztem hogy albérlet ( fullos nem lepukkant valami) 45E forint mindennel együtt. bele értve számla,meg a kaukció.
az elég olcsó,és másfél szobás :) 55 nm. bőven elég nekünk.. de majd fogok örökölni házat ( még nem akarok,had éljen csak anyu még vagy 20 évet...) akkor majd oda költözünk,egyenlőre albi.
akkor amit számoltam havi költségekre:
gondoltam tescoban vásárolni. kettőnknek a kaja olyan 30-40.
cigi: ha az kell akkor dohányt veszünk. egy nagy csomag dohány 2500 ft abból kettő kell az 5000. meg is van a cigizés.
ez idáig 90E.. plusz még esetleges kiadások. még jó hogy van 90%-os kártyám. olcsó az út,ha miskolcra akarunk menni vagy bárhova.. akkor esetleges ajándék ha kell,stb.. párom 150-et keres. abból vígan meglehet élni nem?és köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!