Mennyiből jönnék ki havonta így, ha külön költöznék?
A szüleim nagyon szeretnék, ha az egyetem után hazaköltöznék, de én inkább az önállóságra vágyom. Nehezen tudok alkalmazkodni másokhoz, otthon pedig rajtam kívül még öt ember él.
Van egy használaton kívüli házunk (eladásra építettük, de jött a gazdasági válság), ami azonban teljesen üres, semmi bútor nincs benne, de a fürdő kész. A ház tetőtér beépítéses és kb. 100 négyzetméter. Nekem elég lenne a 3 közül a legkisebb szoba + a konyhát + a fürdőt használnám. A szobába a nagyimtól tudnék bútorokat hozni. Van még 3 tányérom és 4 poharam, másom viszont semmi a házba. Mennyi kellene ahhoz, hogy beköltözzek?
És mennyi lenne a havi rezsim? Telefonszámla 1500-2000 Ft, ehhez jön még majd a fűtés (gáz), víz, áram. TV, internet nélkül megvagyok, amíg szűkös a keret. Milyen fizetés kell ahhoz, hogy így eltartsam magam?
A szüleim nem támogatnak, szeretnék, ha otthon laknék még...
23/L
Havi 100. ezer minimum, főleg ha nagy a lakás.
De ha nem akarják, hogy elköltőz, honnan tudod, hogy oda engednek lakni?
80ezerből is ellehet élni, úgy hogy még marad is, mivel egyedül laknád, a fűtésen lehet spórolni a többi elenyésző összeg, azért itt nincs közösköltség meg ilyen f*szságok mint panelban ahová kell 120ezres kereset, hogy megtudj maradni és még jusson is egyéb dolgokra
20/F
Onnan tudom, hogy odaköltözhetnék, hogy az én nevemen van a ház és én vagyok a haszonélvező is.
Eddig 70 ezres nettó fizetéses (+jutalék, ha épp van) állást ajánlottak, ebből esélytelen, hogy kijöjjek?
Jelenleg van
600 ezer Ft tartalékom, de ehhez csak végső esetben szeretnék hozzányúlni.
Mennyi marad most a pénzedből? Mit veszel a pénzből?
Semmi luxus nélkül talán, ha nagyon meghúzod magad. Az élelem is nagyon drága. Végül is legrosszabb esetben füledet farkadat behúzva hazamész.
Bérlőt nem szeretnék, pont az a lényeg, hogy egyedül szeretnék lenni.
Jelenleg a költségeim (havonta)
50 ezer albérlet
18 ezer utazás
21 ezer Ft kaja + egyéb
De ruhákat a szüleim vesznek nekem és sokszor csomagolnak kaját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!