Ha a szomszéd a kamerájával az én bejáratom előtti területet is felveszi, akkor hol kérhetem hivatalosan, hogy hagyjon engem békén :-D?
Igen, pontosan. Ha a betörő ellen szeretnék védekezni, én is felszerelhetek egy kamerát a lakásomba. De szerintem sem nagy az esély, hogy egy betörő a kamera alapján azonosítható lenne télen a sötétben, több méter távolságból,ő biztos nem fog megállni a kamera előtt és sokáig belemosolyogni, meg a sapkát levenni a fejéről, hogy jól látható legyen. Amúgy ha jóindulatú szomszéd lenne és tényleg csak a betörők ellen használná, máskülönben bele se nézne a kamerába, akkor nem zavarna. De ő rosszindulatú, nézegeti, és amit lát, továbbszövi és továbbadja. Pl. vannak magántanítványaim, és a szomszéd másnak úgy adja tovább, hogy pasik járnak hozzám. Na, ez zavar iszonyatosan.
Egyébként egy ismerősömnek volt kamerája, betörtek hozzá, a rendőrség el is kérte a felvételt, majd a rendőrség állítólag r "véletlenül" "letörölte" a felvételt. Még azt is eltüntette, ami volt. :-(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!