Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha a szomszéd a kamerájával...

Ha a szomszéd a kamerájával az én bejáratom előtti területet is felveszi, akkor hol kérhetem hivatalosan, hogy hagyjon engem békén :-D?

Figyelt kérdés
Voltam a polgármesteri hivatalban, de ott azt mondták, indítsak pert a bíróságon személyiségi jogaim megsértése miatt. De nem tudom elhinni, hogy ennél egyszerűbb megoldás nem létezik. Nagyon zavar, hogy rögzítik, ki jön hozzám, mikor és meddig tartózkodik nálam, vagy ha éppen pizsamában tolom ki hajnalban a kukát.

2013. febr. 18. 09:29
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan. Ha a betörő ellen szeretnék védekezni, én is felszerelhetek egy kamerát a lakásomba. De szerintem sem nagy az esély, hogy egy betörő a kamera alapján azonosítható lenne télen a sötétben, több méter távolságból,ő biztos nem fog megállni a kamera előtt és sokáig belemosolyogni, meg a sapkát levenni a fejéről, hogy jól látható legyen. Amúgy ha jóindulatú szomszéd lenne és tényleg csak a betörők ellen használná, máskülönben bele se nézne a kamerába, akkor nem zavarna. De ő rosszindulatú, nézegeti, és amit lát, továbbszövi és továbbadja. Pl. vannak magántanítványaim, és a szomszéd másnak úgy adja tovább, hogy pasik járnak hozzám. Na, ez zavar iszonyatosan.

Egyébként egy ismerősömnek volt kamerája, betörtek hozzá, a rendőrség el is kérte a felvételt, majd a rendőrség állítólag r "véletlenül" "letörölte" a felvételt. Még azt is eltüntette, ami volt. :-(((((((

2013. febr. 21. 08:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is a kamera "éjjellátó" egyben. Abszolút azonosíthatóak az éjszakai felvételek is.
2013. febr. 21. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!