Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem lehet csinálni vmit, ha a...

Nem lehet csinálni vmit, ha a szomszéd tv-je áthallatszik?

Figyelt kérdés
tökre lehet mindnet hallani a szobába, kb. érteni lehet mit beszélnek benne meg hogy melyik csatornát nézik, és idegesítő. Most ha szólnék neki hogy halkabban nézze, akkor hülyének nézne szerintem
2013. jan. 31. 16:53
 1/8 minecodus válasza:
100%

Vegyél univerzális kapcsolót.És ha túl hangos menny közel a házához és vedd le a hangot.:D és kapcsolgasd ki-be a tv-t

elromlott és nem fogja bekapcsolni

2013. jan. 31. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, halkabbra vettem. Máskor szólj át nyugodtan, ha zavar, kicsit szeretem ha hangosan szól.
2013. jan. 31. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk a közös falnál a beszéd is áthallatszik, szóljak, hogy suttogjanak?

Ha tényleg hangos, szóljál, ha normál hangerő, akkor sajnos nincs mit tenni.

2013. jan. 31. 20:38
 4/8 kalmj ***** válasza:

Vagy [link]

Vagy [link]

2013. jan. 31. 23:16
 5/8 anonim válasza:
Gondolom panel? Semmit. Tanulj meg vele együtt élni... Én is minden nap hallom hogy mit néznek mellettünk,hogy mikor fürdenek és wc-nek felettünk,és ha a gyerek hintázik alattunk. Ennyi. Rühellem a panelt!!!!!! De ez van sajna
2013. febr. 1. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Hangosítsd fel a tiédet annyira, hogy ne halld a szomszédét.
2013. febr. 1. 14:53
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:

Max azt érdemes megnézni hogy amelyik falon át hallod őket ott van e konnektor? A konnektor tudod egy kb pohárszáj átmérőnyi kerek lyuk a falban. Panelnál ez olyan, hogy a fal két oldalán egy ténylegesen átmenő lyuk van és abban fut mindkét lakás vezetéke. Így az átmenő lyukat csak a két oldalon a konnektorok fogják le.

Ott kéne betömni de okosan ám! Kérj meg szakembert, vagy olyat aki jól bánik az elektromos dolgokkal. Az fontos hogy téged ne rázzon meg, a tömítés kitöltse de ne feszítse túl, a tömítés legyen könnyen kivehető (ne beragasztott ugye), mindenképpen legyen elektromosan szigetelő.

Arra vigyázz ha tömködöd akkor nehogy kitold a szomszéd konnektorját! Ha ellemlámpával belevilágítasz ltni fogod hogy a szomszédét látod ott. Nagyon félreérthető lenne ha kilöknéd vagy észrevenné hogy ott matatsz.

:) De előtte hallgasd meg amikor hallod a tvt az ottani konnektoraidnál, hogy onnan hallatszik e át. Ha panel és van a falon konnektor akkor ott bizony lyuk van és ott jön át leginkább a hang.

..és vigyázz magadra okosan vagy kérj meg valakit

2013. febr. 2. 16:55
 8/8 TappancsMancs ***** válasza:
Nálunk is áthallatszik de nem mindig. Ha hallhatóan normál hangerőről van szó szerintem fogadd le a dolgot. Neked is furcsa lenne ha átlagos tvzés miatt valaki szólna, hogy áthallatszik. Ez a lakások konstrukciója miatt van. Szerintem csak akkor szólj ha tényleg bömbölteti.
2013. febr. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!