Miért nem lehet albérletbe állatot vinni?
Lassan 1 hete folyamatosan albérletet keresek. Ami jó környéken van, nem drágább 50.000 ft-nál abba egyikbe sem lehet állatot vinni.
De miért?!
Nyulam van. Oké, hogy rágcsál, de itthon is megoldottam, hogy ne rágja el, albérletben meg még jobban vigyáznék. Hiába hívtam fel jó pár embert, hogy nem lehetne-e mégis, elküldtek melegebb éghajlatra. :(
Egyelőre csak álom, hogy az emberek megismerhessék a hobbinyúltartást...
Hidd el, sokakat egyáltalán nem érdekel a hobbinyúl tartás, többek közt engem sem. Sose kéne nyúl, nem érdekel, mikor, hova mennyit sz*rnak, meg hogy büdösek-e. Itt a kérdés az volt, hogy miért nem lehet albérletben tartani. Ezt megválaszoltuk. Én is válaszoltam, hogy az én kiadott lakásomban miért nem engedek be állatot. Ez van, fogadd el, hogy se a te nyulad, se úgy általánosságban a nyulak nem sok mindenkit érdekelnek, és attól, hogy "cukimuki édibédi ügyesokos" még nem fogják beengedni egy albérletbe se, amit úgy hirdetnek, hogy csak állat nélkül mehetsz oda.
De ha nem érdekel, nem kell olyat állítani, ami csak a te buksikádban létezik és egyáltalán nem igaz!
Állattartás, 2013, Magyarország. Gratulálok!! Ész a felsőfokon.
nyúlnak az ólban a helye
utána meg a tepsiben
befe téma van!
Attól hogy te nem tudsz róla megeszi a szarját, csak általában éjszaka, nyugiban, de ritkán nappal is, és ritkán előfordul, hogy nem eszi meg, ergó ottmarad a hígszar.
Egy felelős nyúltartó tudja, hogy mi az a lágybélsár-evés.
Nézz utána: cekotrófia.
üdv: az agrármérnök
Leírnád, hogy mi az ami csak a buksikában létezik?
nem írta senki, hogy a nyulak hülyék, ez mellékes
az hogy a szőnyegre bogyózás nem gond... gusztus dolga
azért ugrik az öledbe, mert arra tanítottad és a nyulak nem hülyék
Lehet, hogy ez tetszik neki, de ha nem tanítottad volna rá, akkor neki nem lenne rád szüksége
nem halna meg az udvaron, ha nyár végétől kint tartottad volna egy normális ketrecben. A huzatot a kint tartott (hús)nyulak sem bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!