Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem lehet albérletbe...

Miért nem lehet albérletbe állatot vinni?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hete folyamatosan albérletet keresek. Ami jó környéken van, nem drágább 50.000 ft-nál abba egyikbe sem lehet állatot vinni.

De miért?!

Nyulam van. Oké, hogy rágcsál, de itthon is megoldottam, hogy ne rágja el, albérletben meg még jobban vigyáznék. Hiába hívtam fel jó pár embert, hogy nem lehetne-e mégis, elküldtek melegebb éghajlatra. :(

2013. jan. 14. 17:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
93%

Egyelőre csak álom, hogy az emberek megismerhessék a hobbinyúltartást...

Hidd el, sokakat egyáltalán nem érdekel a hobbinyúl tartás, többek közt engem sem. Sose kéne nyúl, nem érdekel, mikor, hova mennyit sz*rnak, meg hogy büdösek-e. Itt a kérdés az volt, hogy miért nem lehet albérletben tartani. Ezt megválaszoltuk. Én is válaszoltam, hogy az én kiadott lakásomban miért nem engedek be állatot. Ez van, fogadd el, hogy se a te nyulad, se úgy általánosságban a nyulak nem sok mindenkit érdekelnek, és attól, hogy "cukimuki édibédi ügyesokos" még nem fogják beengedni egy albérletbe se, amit úgy hirdetnek, hogy csak állat nélkül mehetsz oda.

2013. jan. 15. 19:50
 32/41 A kérdező kommentje:

De ha nem érdekel, nem kell olyat állítani, ami csak a te buksikádban létezik és egyáltalán nem igaz!

Állattartás, 2013, Magyarország. Gratulálok!! Ész a felsőfokon.

2013. jan. 15. 19:54
 33/41 anonim ***** válasza:
70%
Annak gratulálj, aki bűzt meg rombolást hagy maga meg az állata után, ne annak, aki ettől meg akarja kímélni magát. Mind azt mondja mielőtt beköltözik, hogy ennek se szaga, se hangja nincs, nincs vele semmi baj.
2013. jan. 15. 21:04
 34/41 anonim ***** válasza:
71%
31-es vagyok. Én nem is állítottam semmit a nyulakról, mert fogalmam sincs róluk. Az valószínűleg egy másik válaszoló volt, aki írta, hogy kivétel nélkül mind büdös, stb. Én nem tudom. Én eddig csak büdös nyúllal találkoztam, de nem állítom, hogy mind az. És nem is érdekel. Az én lakásomba ne vigyenek se nyulat, se kutyát, se macskát, se halat, nem kérek az állatokból, köszönöm. Az én lakásom, és az én felelősségem eldönteni, hogy beengedek-e egy akármilyen felelős állattartót. Lehet, hogy nagyon felelős, de hát véletlenül bepisilt, és felpúposodott a hajópadló. Vagy besárgult a szőnyeg. Vagy épp hasmenése volt és telef*sta a friss tapétát. Vagy vedlik és úgy beleeszi a szőre magát minden bútorba, hogy soha nem takarítom ki, ezért allergiásnak nem adhatom ki későbbiekben a lakást (az embereknek kb. 50%-a allergiás az állatszőrre). Te ide már csak veszekedni jársz vissza úgy látom, mindegy mit mondunk, mindenbe belekötsz, és persze mindenki hülye, csak te nem. Ja meg a nyulad.
2013. jan. 15. 21:33
 35/41 anonim ***** válasza:
34%

nyúlnak az ólban a helye

utána meg a tepsiben

befe téma van!

2013. jan. 15. 22:01
 36/41 anonim ***** válasza:
19%

Attól hogy te nem tudsz róla megeszi a szarját, csak általában éjszaka, nyugiban, de ritkán nappal is, és ritkán előfordul, hogy nem eszi meg, ergó ottmarad a hígszar.

Egy felelős nyúltartó tudja, hogy mi az a lágybélsár-evés.

Nézz utána: cekotrófia.

üdv: az agrármérnök

2013. jan. 15. 22:51
 37/41 anonim ***** válasza:
40%

Leírnád, hogy mi az ami csak a buksikában létezik?

nem írta senki, hogy a nyulak hülyék, ez mellékes

az hogy a szőnyegre bogyózás nem gond... gusztus dolga

azért ugrik az öledbe, mert arra tanítottad és a nyulak nem hülyék

Lehet, hogy ez tetszik neki, de ha nem tanítottad volna rá, akkor neki nem lenne rád szüksége

nem halna meg az udvaron, ha nyár végétől kint tartottad volna egy normális ketrecben. A huzatot a kint tartott (hús)nyulak sem bírják.

2013. jan. 15. 23:15
 38/41 anonim ***** válasza:
40%
ha nyálaskodni, nyuszibabázni akarsz akkor inkább az állatok kategóriába kérdezz, mert itt nem csak véleményeket, hanem tényeket is fogsz kapni.
2013. jan. 15. 23:17
 39/41 anonim ***** válasza:
94%
kedves kérdező, én a nyulat előbb elviselném a lakásomban, mint a te bicskonyitogatóan lekezelő stílusodat. tehát ebben az esetben a nyúl jöhet, de te semmiképp sem. írj privit, ha így is érdekel :-)
2013. jan. 16. 13:11
 40/41 anonim ***** válasza:
94%
Na! Lehet, hogy a te nyulad hiperokos, de az enyém, és nagy általánosságban a többi sem az. Igenis van ketrecen kívüli bogyó, ivarosoknál pisi, és a kakifalás nálunk fényes nappal-ketrecen kívül történik. Az én nyulam nem tud trükköket, mert önfejű: érti, mit akarok, de nem akarja megtenni. És nem buta, hanem csak nagyon "háziasítatlan" a nyúl...az összes. Majd 1000 év hobbinyulazás után beszélhetünk arról, hogy valamicskét változott a lelkük a kutyák féle szabálykövetés irányába.
2013. jan. 16. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!