Miért nem lehet albérletbe állatot vinni?
Lassan 1 hete folyamatosan albérletet keresek. Ami jó környéken van, nem drágább 50.000 ft-nál abba egyikbe sem lehet állatot vinni.
De miért?!
Nyulam van. Oké, hogy rágcsál, de itthon is megoldottam, hogy ne rágja el, albérletben meg még jobban vigyáznék. Hiába hívtam fel jó pár embert, hogy nem lehetne-e mégis, elküldtek melegebb éghajlatra. :(
Nekünk is nyulunk van. Olyannyira nem szaglik, hogy aki jött hozzánk, nem kapcsolt, hogy nem egy plüss üldögél a gyümölcsös rekesz tetején. :D
Nem is az a kérdés, hogy állatbarát-e a lakás tulajdonosa, hanem az, hogy miután elköltözik az állattartó, nem költözhet be olyan, aki allergiás az állatszőrre, mert az kitakaríthatatlan.
Másrészről persze, hogy az állatok hangossága, kártékonysága miatt aggódnak elsősorban a tulajok.
nekünk hörcsög van és nem szóltak érte sose
mondjuk 3 gyerek is van :-)
nyuszink is volt nőstény, ha rendesen takarítod akkor nincs szaga maga az állatnak sincsen az alom meg tisztítás kérdése
amúgy ált a macska kutya ellen ágáltak mikor kérdeztem az állat tartást
hal hörcsög tengeri ellen nem szóltak
Azért utolsó, mert attól, hogy te összecsomagolsz és költözöl állatostól a szag ami feljárta a lakást, meg mindent, az marad. Ha esetleg padlószőnyeges a lakás, akkor hatványozottan.
Sőt! Amit mi vettünk, akkor lett csak igazán bűzös, miután a tulaj kiköltözött. Akkor már nem füstölőzött és illatosítózott. Átvétel utáni egyik héten reggel jöttünk, mert a fűtés a lakásba, kinyittuk az ajtót beléptünk és majdnem behánytunk a kutyahugy szagtól, amit addig elnyomott az egyéb mindenféle, de mivel már nem volt ott, így csak bűzlött a rosszul kitakarított szőnyeg, linóleum stb.
ha kizárólag ketrecben lenne, akkor én engedném. a szaggal az a baj, h beissza magát a bútorokba.de azt úgyis érzi az ember.
adnék pár hónap próbaidőt, ezt szerződésben is leírnám. ha gond lenne, akkor fizet és kalap-kabát. ha nincs gond, akkor hosszabbítunk, viszont onnantól is elvárt a felelős állattartás és tisztaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!