Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen környezetben laksz?

Milyen környezetben laksz?

Figyelt kérdés
Tehát jó körülmények között tiszta csili-vili minden, vagy átlagos néha zűr zavar van, de vállalható és bátran felviszel magadhoz "mindenkit". Esetleg van aki szégyenli a körülményeit (nem anyagiak), hanem kosz stb. ha igen akkor miért szégyellsz felhívni bárkit is?
2012. dec. 13. 14:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5%
Én képtelen vagyok az asztalom körül rendet tartani, az ágyam mellett pedig újságok, félbehagyott kézimunkák hevernek és a mosogatóban is mindig van 1-2 mosatlan edény, amit nem feltétlen én teszek oda, hanem valamelyik családtag. Vendégeket nem hívunk és nem engedünk be, max évente 1-2 alkalommal.
2012. dec. 13. 14:23
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Vendégeket mindig tudok fogadni, de azért nincs mindig minden a helyén. Tisztaság persze mindig alap. Olyan van, hogy néhány ruha bele van dobva a fotelbe, de azt gyorsan el lehet rakni. Hetente egyszer takarítok végig mindent. De van olyan ismerősöm, aki után takarítani, kosz van nála és büdös mégis minden szívbaj nélkül fogadja a vendégeit.
2012. dec. 13. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

8-as:

5-ös vagyok, igen gyerek meg háziállat még nincs, csak a párommal vagyunk kettecskén, én meg amúgy is munkanélküli pályakezdő vagyok, szóval van időm rendet tartani :)

2012. dec. 13. 14:31
 14/22 anonim válasza:
28%

Van egy 1 éves lányom, MINDIG kupi van pedig úgy érzem, egész nap csak pakolok :-)

Amióta néhány dolgot elzártunk azóta jobb a helyzet.

Ezt nem szégyenlem, akinek van gyereke tudja, hogy ezzel jár. Este mindig rendet rakok, szóval aki akkor vagy reggel 9ig jön, az jól jár :-)

A tisztasággal nincs gond, úgy érzem emiatt sem kell szégyenkeznem.

2012. dec. 13. 14:33
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
Nekünk az segített sokat, hogy vettünk egy robotporszívót és naponta egyszer körbemegy a lakásban. Hihetetlen,de mindig tele lesz a tartálya (mondjuk ebben segít egy hosszú szőrű golden retriever is) és sokkal több mindent összeszed mintha én sepernék meg mosnék fel naponta. Porallergiás barátnőm is mondta,h nagyon érezhető a különbség. Valahogy jobb a tisztaságérzésnek, pedig rendszeresen takarítok. Rendrakásban meg csak az segít, ha mindent egyből a használat után a helyére teszünk, sajnos ebben még nem vok elég profi, hanem kicsit lusta:) A kutyám játékait meg hiába rakom el, azt úgyis széthordja 5 percen belül, az okozza mindig a legnagyobb káoszt, de nincs szívem megfosztani egyiktől sem:)
2012. dec. 13. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Tisztaság átlag. Nem kergetjük az utlsó porszemet is.:)))Rend? Minimum 8-10 darab ruha szanaszét, különben olyan lakatlannak tűnik. :))
2012. dec. 13. 14:44
 17/22 anonim ***** válasza:
28%
Tisztaság az van, rend nem igazán. Nagymamámmal élünk együtt ideiglenesen, az ő szobáját ha meglátná valaki szerintem seggel menne ki a házból. A konyha, nappali és a fürdő közös terület ott én is pakolászok csak azért van rend. A mi szobánk tiszta és rendes. Ugyan még csak 3 hós a babám, de mindig rend van körülötte és tisztaság.
2012. dec. 13. 14:51
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon nem csinálok ügyet a takarításból. Én azt sem értem, pl. minek naponta porszívózni. Én heti 1x takarítom ki a lakást, nincs kosz, vállalható az egész, ha jönnek vendégek akkor is. De munka, másodállás, gyerek mellett nem tudom bevállalni, hogy naponta takarítsak. Én átlagosnak mondanám a lakásunk. Kupi az mindig van, gyerkőc szétpakol, este szoktunk csak összepakolni, mert nem fogom azzal tölteni a délutánomat (főként, hogy más dolog is van), hogy mindig megyek rendet rakni. Nem én vagyok a lakásért, hanem a lakás van értem. Amit nagyon utálok, de nem tudok vele mit csinálni, az a szárító. Nyáron, tavasszal, ősszel nem gond, ott az erkély, ilyenkor viszont ott virít a nappali közepén, ráadásul van, hogy 2 szárító is megtelik. Na ezt utálom. De ez van.
2012. dec. 13. 15:24
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
15-ös ez a robotporszívó micsoda és mennyibe kerül? :)
2012. dec. 13. 15:24
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
19-es: nem akarom hogy reklámnak tűnjön v ilyesmi, nem linkelem be nekem milyen van. Ha rákeresel youtube-on kiad egy csomó videót, és akkor meg tudod nézni hogy működik egy ilyen. Vagy nagyon sok márka mindenféle árkategóriában és különböző változatokban. Mi az alapján választottunk, hogy van pl. direkt kutyaszőrre jó fajta. De olyan is létezik, ami nem csak porszívózik, hanem fel is mos, nekünk a szőnyeg miatt az nem volt jó. Amúgy nem tudom miért pontoztak le, ez csak egy ölet/tapasztalat volt.
2012. dec. 13. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!