Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen környezetben laksz?

Milyen környezetben laksz?

Figyelt kérdés
Tehát jó körülmények között tiszta csili-vili minden, vagy átlagos néha zűr zavar van, de vállalható és bátran felviszel magadhoz "mindenkit". Esetleg van aki szégyenli a körülményeit (nem anyagiak), hanem kosz stb. ha igen akkor miért szégyellsz felhívni bárkit is?
2012. dec. 13. 14:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom azt koszt nem szégyenli hanem eltüntetni kell.
2012. dec. 13. 14:08
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
Én csili-vilibe amióta munkanélküli vagyok... Zűrzavar sose volt, szerencsére szeretek magam körül rendet tartani! Ketten élünk a párommal, így ezt nem nehéz megvalósítani.
2012. dec. 13. 14:12
 3/22 anonim ***** válasza:
57%

Általában rend van, ha rend nem is, de tisztaság mindig. A párom kicsit kényszeres ami ezt a részét illeti a dolgoknak. Ha hagynám naponta feltörölne, porszívózna...Pedig ő a férfi.

Kupi néha van, de ha jön valaki elpakolunk :D

2012. dec. 13. 14:14
 4/22 anonim válasza:
54%

Nálunk egy szabály van,olyan kupi lehet amit 15perc alatt el lehet rendezni úgy hogy vendégeket tudjunk fogadni.

Nincs és nem is lesz soha csilli villi,viszont volt olyan hogy úgy éltünk majdnem mint a romák,nem piszkosság volt hanem rendetlenség.

2012. dec. 13. 14:15
 5/22 anonim ***** válasza:
54%

Nincs csilivilli de rend van. Nem bírom egyszerűen elviselni a rendetlenséget. Bár ahogy körbe nézek lassan érik egy porszívózás is :) Kösz hogy szóltál :D

Amúgy nekem az ideális környezet ilyesmi:

[link]

6/22 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk közepes kupi van hétköznap, de azért ha hosszabb időt otthon töltünk, rendet rakok, kosz nem szokott lenni, az zavar.

Hetente többször jön hozzánk valaki.

7/22 anonim ***** válasza:
54%
A csillivilli az túlzás, de mindig rend van es tisztaság, max némi kutya szőr valahol, mert van egy nagy kutyánk.
2012. dec. 13. 14:16
 8/22 anonim ***** válasza:
54%
#5, ezt csak úgy lehet, ha egyedül élst. Ahol gyerek vagy állat van, ott ez kivitelezhetetlen (szerintem).
2012. dec. 13. 14:17
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
2 kicsi mellett gyakorlatilag folyamatosan takarítok,pakolok, mégse látszik sokszor, szerintem is kivitelezhetetlen gyerekek mellett a csili-vili lakás.
2012. dec. 13. 14:20
 10/22 A kérdező kommentje:

Van olyan ismerősöm aki nem viszi túlzásba a takarítást de egyszerűen minden szép.. egy csepp víz sincs a fürdőbe pl a csempén, a járólapok között is szép fehér minden. A gáztűzhely is mintha új lenne, pedig használja.

Én hiába takarítok napi több órát csak addig jutok el, hogy látszat rend van, ha megcsinálom a konyha minden szögét egy hét múlva megint olyan minden pl mikro, hűtő, gáz, szekrény belseje stb, pedig alaposan kitakarítom, ti ezeket milyen sűrűn teszitek meg?

2012. dec. 13. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!