Laknátok lakóhajóba?
És ott hogyan lehet fűteni?...
Van villanyáram?... Vezetékesvíz?... A szennyvízetek a folyóba ömlik (mosóvíz, mosogatóvíz, ürülék)?...
A hajókat is 2-3 évente szárazdokkban fel kell újítani, mert a vízben lévő részei hamar tönkre mennek. Erre számoltatok?...
Télen, jégzajláskor mi van?... Össze is roppanthatja a hajót a jég!
Bocs, hogy ilyen gyakorlatias vagyok, de a romantikus "jajdeklasz" után ez jutott az eszembe...
Talán egy panellakás mégis időtállób!
(A most kifizetett 3millió kb. 10 év múlva a roncstelepen végzi.)
Pár hétig, nyaralásképpen persze, de tartósan nem. Elég szükös, ezen kívül ott vannak azok a problémák, amit az előttem író említett.
Na meg a kikötői díj is úgy tudom százezres nagyságrendű évente. Valahol meg csak kell tárolni azt a hajót.
"...problémák, amit az előttem író említett."
Bocsi, már kettővel előttem. :)
gáz,és áram is van ^^ képzeljétek el ,hogy a hajó az üzemanyagot áttudja alakítani a hasznomra.panellakás jobb?
-belőnek egy adott hőmérsékletet (mikor nekem nem is kell fűtés)és nem lehet lemondnai a szolgáltatást!fizetsz azért ami neked nem kell
meg ha én 9. en lakok panelba és leég az első emeleti ház nagyvalószínűséggel ha nem érnek ki időbe a tűzoltók nagyon hamar leégek én is .valóban a kikőtő bérlése évi akár 100.000 is lehet na de itt a közös költség 20.000 havonta ami 240.000 évente és semmit se látok belőle ,hogy mire költi a ház:)szerintem semmire:)kinyitom az ablakot és mit látok? port,kutyaxart ,kocsi riasztót éjjeli 2 kor üvöltöző romákat.ott mit?vizet. ez az én látó köröm :)
utolsó vagyok.
Szóval franciaországban laktam ilyen hajón. Beaucaire-Tarascon-ban. Jó buli, kényelmes és utánozhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!