Hol laknátok szívesen Magyarországon?
attól is függ, h mennyi pénzetek van.
ha sok, akkor javaslom a budai oldalt (Érd, Diósd, Páty, Nagykovácsi, Solymár Pilis-sel kezdődő települések)
bár innen kicsit macerásabb a bejutás, de mégis magasabb presztízsű, jobb a levegő, lehet nagyokat kirándulni a hegyekbe.
ha kevesebbet tudtok rászánni, akkor tényleg jó lehet Gyömrő, Maglód, Vecsés, Gyál, Veresegyháza.
függ attól is, hogy milyen környezet tetszik nektek. én pl régebben sokat jártam Gyömrőre, ott lakik a volt barátom, az a kis tó és mellette az erdő nagyon szép, viszont én jobban szeretem a hegyvidéket, tehát nem szívesen élnék ott :D
mondjuk az agglomeráció helyzete elég mostoha, hiszen se nem Budapest, de mégsem vidék, mert kb a Bp-ről kitelepültek lakták be, sok faluban, kisvárosban már alig vannak őslakosok.
személy szerint soha nem költöznék el Bp-ről :D egyébként a 17. kerületben is van egy csomó kertes rész, viszonylag olcsó, és ott is jár vonat, szóval bejutsz a keletibe :D ja, és még bkv is van, ami szintén egy előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!