Körútra néző szoba, laknátok ilyenben?
Én sem laknék ilyen szobában.
Lehetőleg csúcsforgalomban nézd meg a szobát és az alapján könnyebben el tudod dönteni, bevállalod-e.
Hát, attól függ, hogy milyen messze van az úttól.
Ha közvetlenül mellette, akkor semmiképpen, de ha 1-2 utcával beljebb, akkor már nem olyan vészes.
Hajnalban a koponyádon fog átdübörögni az első villamos..., az egyéb, hatalmas forgalomról, a dugóban pöfögő büdös autókról nem is beszélve, ha ablakot nyitsz, naponta vaskos porréteg rakódik a bútorokra, padlóra, szőnyegre, és a saját hangodat sem igen hallod.
Ha nem vagy a belvároshoz szokva, az első hetekben állandóan fájni fog a fejed a szennyezett levegőtől és a zajtól, aztán lassan megszokod, ahogyan azok is megszokták, akik a többi körúti lakásban élnek...
Én biztosan nem vállalnám be.
első villamos? eeejj, éjjel-nappal jár a vili a körúton.
nagyon nem ajánlok körútra néző szobát. ha udvari lenne, még csak-csak, de utcára nézőben meg lehet bolondulni.
a zaj iszonyat fárasztó dolog, a por meg krva idegesítő.
ha ingyen lenne, sem kéne.
ablaknyitás max éjszaka kivitelezhető, de mivel a villamos akkor is jár, és van pár fiatal, aki szerint vicces éjjel részegen üvöltözni az utcán...
inkább valami körúthoz közeli kis utcában nézz magadnak szobát, az még elviselhetőbb.
Köszönöm a válaszokat!
Belvárosban laktam eddig is, de belső udvarra néző lakásban.
Az a kérdés, hogy éjszaka mennyire lehet nyugodtan pihenni?
Én a körúttól két utcányira laktam csak. Ott autók ugyan nem jártak, de éjszaka, főleg nyáron tipikus volt, hogy mentek hazafelé a bulizók és persze részegen üvöltöztek. Mondjuk külön élvezetet okozott, hogy ez a Liszt térnél volt, ahol hétköznap is megy a dajdaj.
Emiatt biztosan nem venném ki. Ha kis utcában a legfelső szinten ilyen zavaró volt, az a körúton csak rosszabb lehet. non-stop jár a villamos, ott zajlik az éjszakai élet, napközben is hatalmas a forgalom, csak becsukott ablaknál elviselhető. Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!