Két mosás közt el kell zárni a csapot?
Ma nagymosás volt és a fiam az utolsó mosás előtt amikor a ruhákat ki kellett szedni fogta és elzárta a vízcsapot amire a mosógén van köve.Mivel már csak a fehér ruhák voltak amiket beáztattuk fehérítőbe,ezért félórás programra tettem a gépet.
Most ,ha én nem veszem észre,hogy a csap elvan zárva és tönkre megy a gép akkor ki hibája?
Mivel még a mosást nem fejeztük be így én nem zárom el a csapot amíg nem végzek. Heti 1x mosunk 3 adagot fehéret, színeset és feketéket.
Így ,ha egy hétig nem mosok elzárom a csapot,de egymás után mosok aznap asa az órába akkor nem.
közben is a gép olyan ami biztonsági szelepes,direkt ezért vettük meg a drágábbat.
Azért idegesít,mert eddig a tekerő tárcsás géppel mostunk és ez a gép nagyon jó,hogy van.
Szóval nagyon vigyázok rá mert nagyon hasznos és nagyon nehezen tudtuk megvenni.

Én azért zárom el, mert egyszer elromlott a csap és mire hazaértem, a mosógép dobja tele volt vízzel.
Egyébként ha zárva van, a gép nem is indítja el a mosást.

Mindkét megoldás jó.
Ha modern géped van, akkor nem romlik el attól, ha nem kap vizet, csak nem indul el a program és bekapcsol egy lámpa.
Viszont ha nincs benne "aqua-stop" rendszer (ez ha nem fut program, akkor elzárja a vizet a mosógép bevezető csöve után), akkor fennáll a veszélye, hogy arra mész haza, hogy úszik a mosógép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!