Két mosás közt el kell zárni a csapot?
Ma nagymosás volt és a fiam az utolsó mosás előtt amikor a ruhákat ki kellett szedni fogta és elzárta a vízcsapot amire a mosógén van köve.Mivel már csak a fehér ruhák voltak amiket beáztattuk fehérítőbe,ezért félórás programra tettem a gépet.
Most ,ha én nem veszem észre,hogy a csap elvan zárva és tönkre megy a gép akkor ki hibája?
Mivel még a mosást nem fejeztük be így én nem zárom el a csapot amíg nem végzek. Heti 1x mosunk 3 adagot fehéret, színeset és feketéket.
Így ,ha egy hétig nem mosok elzárom a csapot,de egymás után mosok aznap asa az órába akkor nem.
közben is a gép olyan ami biztonsági szelepes,direkt ezért vettük meg a drágábbat.
Azért idegesít,mert eddig a tekerő tárcsás géppel mostunk és ez a gép nagyon jó,hogy van.
Szóval nagyon vigyázok rá mert nagyon hasznos és nagyon nehezen tudtuk megvenni.

Most nem térek arra ki, hogy ez a kérdés, nem éppen "családi kapcsolatok" kategória. (Ha csak nem azért, mert a fiaddal együtt mostál.)
A válaszom röviden annyi, hogy úgy csinálod, ahogy akarod. Én soha nem zárom el. Minek? Ha nem megy a szivattyú, nem szívja a vizet.

a saját gépemről tudom ha nem kap vizet nem működik nem csinál semmit,nem mos addig amíg nem kap újra vizet ,gondoljunk bele,hogy tőlünk függetlenül is lehet vízhiány ideiglenesen.Szóval szerintem nem lett semmi baja.
Az jó ha elzárod azokon a napokon ha nincs mosás.
Azért tettem ide, mert összevesztünk miatta.Elég jól:(
Én mondtam neki és csak hümög meg minden

Sztem felesleges ezen veszekedni, valószínűleg ő sem direkt csinálta, így ez nem hibája senkinek. Kisebb balesetek meg minden családban történnek.
Amúgy sztem alapból nem kell elzárni hozzá a vizet, ha nem működik nem fogyaszt.

Nekünk a vízvezetékszerelő bácsi azt mondta, hogy zárjuk el. Ahogy pittyeg, hogy kész, elzárom. (Nem szoktam egy nap többször mosni.)
Mondjuk én a hosszabbítót is lekapcsolom estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!