Akik Pest megyében élnek, elmondanátok, hogy hol, és, hogy jó e ott lakni, milyen a közbiztonság úgy általában, munkalehetőség. Stb?
Szeretnénk Pest megyén belül elköltözni máshová, de férjem nagyon ellene van, egyetlen okból, mégpedig a romák.. ahol most élünk egyáltalán nincsenek, jó a közbiztonság, jó a faluközösség, de munkalehetőség nincs, Pestre nagyon sokba kerül a bejárás, és sajnos félkész ház a mienk, és nincs is rá sok remény, hogy valaha teljesen kész lesz, rengeteg mindent kell még csinálni rajta. Épp tegnap éjjel kettérepedt a kémény, teljesen használhatatlan lett, úgyhogy még a nagy hideg előtt kell egy teljesen újat építtetni.. 400.000Ft.. fogalmunk sincs, honnan teremtjük elő, de mindegy, a kérdés szempontjából ez nem lényeges, csak gondoltam leírom, hogy ilyen jellegű problémák miatt mennénk..
Szeretném, ha mondanátok jellemzést a helyiségről, ahol éltek, hogy érdemes vagy sem odaköltözni, és akkor Mi is tudnánk célirányosan nézelődni házakat.
Ja, van egy kislányunk is.
Köszönöm szépen előre is!
Életünk legjobb döntése volt nyolc éve, hogy Gyömrőre költöztünk.
Rendkívül szép, kultúrált, jól lakható kisváros.
A tizetötezer lakosból három a cigány család, velük sincs gond. A közbiztonság az egyik legjobb Pm-ben.
Az emberek segítőkészek (már csinálnánk a kéményeteket)
A város vezetése pártsemleges (!!!) fiatal szakemberekből (!!!) áll össze, meg is van az eredménye.
Keress rá a város honlapjára.
Nagyon jó itt élni, várunk sok szeretettel!
bp., 11. kerület
teljesen jó környék, parkokkal, minden van a környékben, romákkal igen ritkán találkozom erre, ráadásul elég diákcentrikus hely az egyetemek miatt. szóval abszolút lakható. nekem munkahelyem 10 perc buszozásra van, szóval ebből a szempontból is jó. a tömegközlekedés abszolút megoldott.
Köszi szépen! :)
Megnézem Gyömrő honlapját mindenképpen! :) Munkalehetőség szempontjából milyen? Ha minden ember olyan aranyos, mint te akkor tényleg megérné odaköltözni!! :) Igazából mi is ilyen emberek vagyunk, szeretünk segíteni, mosolygósak..stb.
Igazából Budapestre nem mennénk vissza, onnan költöztünk le vidékre, de köszönöm neked is! Meg Buda elég drága nekünk.. sajnos.. :(
Vácott élek, nem túl régóta. A város szép de cigányok is vannak, a mi környékünk viszonylag biztonságos, de egyes részekre nem tenném be a lábam.
Munkalehetőség szerintem helyben nem túl sok van, - igaz, én pont emiatt költöztem ide. Viszont Budapest ingavonattal 25 perc alatt elérhető, sokan járnak oda dolgozni. Szóval ebből a szempontból a vonattal, hévvel busszal könnyen elérhető települések jók.
Budapesten a 11. 13. és 14. kerületben laktam.
A 11. teljesen jó, a Budaörsi úton és a Kelenföld Városközpont környékén laktam. Jó közlekedés, kevesebb roma, de drágább lakások.
A 14. kertvárosi része sem rossz, itt méregdrága lakóparktól kezdve Örs környéki 10 emeletesig minden van. A Keleti környékére nem költöznék.
A 13. kerületben nem sokat laktam, de a lakások viszonylagos olcsósága és a jó közlekedés plusz, cigányból pedig még mindig kevesebb van, mint a 8. kerületben. Bár ott az új Corvin városrész környékéről csak kifüstölték őket, csak az meg drága.
Tárnokon lakunk, teljesen meg vagyunk vele elégedve, közösség jó, közlekedés jó Bp. tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, elfogadható ingatlan árak. Velencei tó is a közelben van.
Munkalehetőség: akad a környéken: Bp., Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Százhalombatta, Székesfehérvár!!!, stb...
Kedves Kerdezo!
Ha jarsz meg erre, megirnad, hova koltoztetek es mi a benyomasod? Koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!