Mit gondolsz a télen nyitott ablaknál való alvásról?
Figyelt kérdés
Úgy kell elképzelni, hogy a redőny félig le van engedve és mögötte teljesen nyitva van az ablak, miközben valaki pihen odabent. Ez szeptembertől, februárig utánna pedig nyáron bezárt ablak és teljesen leengedett redőny mellett pihen az illető! Aprópó nyáron amikor ottvan a Nap d-i fekvés ki van nyitva az ablak s mikor elmegy a Nap mindent bezár! Na ez hogy van?2009. aug. 11. 20:28
21/30 A kérdező kommentje:
Igen, én kérek elnézést Tőled, tudod meg voltam róla bizonyosodva, hogy azok közé tartozol akik csak úgy beirogatnak! Bocsánat mégegyszer! Ez esetben 100%.
2009. aug. 14. 21:06
22/30 anonim válasza:
A Kérdezonek: Bocsi mégegyszer, egy hullámhosszon vagyunk!
23/30 A kérdező kommentje:
ok
2009. aug. 16. 21:03
24/30 anonim válasza:
én folyamatosan nyitott balaknál alszom, télen meg két takaróval. Annál jobb érzés nincsen, minthogy a hűvös szobában takarók alatt vagy, de mégsem izzadsz be. Egyszer becsuktam pár órára az ablakot, és sokkal kisebbnek éreztem a szobát, meg előjött a fulladásos pánikrohamom. Asszem már vagy két éve nem volt becsukva az ablak pár óránál hosszabb ideig.
25/30 A kérdező kommentje:
Hú ez a pánikroham kicsit megijesztett.
2009. aug. 17. 00:02
26/30 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 08-13 23:57
én is szeretlek.
különben tévúton vagy, ha úgy gondold hogy ezzel engem minősítettél. bármit is írsz,az téged minősít. :)
27/30 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom mi okból írtad!?
2009. aug. 17. 02:08
28/30 anonim válasza:
télen csukót ablak nyáron meg nyitott ablak
ugy csináld nyáron,h a nagy melegbe le húzod a redőnyt vagy reluxát mind1 és majd este olyan 6fele meg felhuzod és akk ugy jobb!!
29/30 anonim válasza:
Én 10.emeleten lakom,de ha nagyon meleg van télen,inkább kitakarózok,vagy egy szál gatyában alszom!Nem engedem meg a mai világban magamnak azt a luxust,hogy kinyitom az ablakot!És mi van,ha éppen valamikor hajnalban kapcsolják ki a fűtést,és nyitva az ablak(az egészségügyi kockázatokról nem is beszélve)?Persze azért reggel egy pár percre kiszoktam szellőztetni,mert a levegő télen is kell!
30/30 anonim válasza:
Ja,és nyáron én nálam mindig tárva nyitva van minden ablak(nappal is),mert akkor ott szauna van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!