Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a télen nyitott...

Mit gondolsz a télen nyitott ablaknál való alvásról?

Figyelt kérdés
Úgy kell elképzelni, hogy a redőny félig le van engedve és mögötte teljesen nyitva van az ablak, miközben valaki pihen odabent. Ez szeptembertől, februárig utánna pedig nyáron bezárt ablak és teljesen leengedett redőny mellett pihen az illető! Aprópó nyáron amikor ottvan a Nap d-i fekvés ki van nyitva az ablak s mikor elmegy a Nap mindent bezár! Na ez hogy van?
2009. aug. 11. 20:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Hülye.
2009. aug. 11. 20:33
 2/30 A kérdező kommentje:
Azon kívül?
2009. aug. 11. 20:34
 3/30 anonim ***** válasza:
67%
Ez kissé zavaros.De télen nyitott ablaknál aludni nem egészséges.Könnyen légúti betegséget kaphat az illető,ha a meleg szobában a hideg levegőt belélegzi.Nyáron pedig csukott ablaknál befülled a levegő,és éjjel nem lehet jól aludni.Legalábbis én nem tudnák.
2009. aug. 11. 20:36
 4/30 A kérdező kommentje:
Okés..
2009. aug. 11. 20:38
 5/30 anonim ***** válasza:
84%
Hát az illetőt nem értem. Én egyébként mindig nyitott ablaknál alszok (télen-nyáron). És télen sincs nagyon feltekerve a fűtés, mert melegben nem tudok aludni. Ha hidegebb van, akkor a redőnyt valamennyire leengedem. De hogy nyáron miért kell éjjelre becsukni az ablakot, azt nem értem.
2009. aug. 11. 20:39
 6/30 anonim válasza:
100%
Ha nincs szúnyogháló, akkor a rovarok miatt, szerintem. :D
2009. aug. 11. 21:08
 7/30 A kérdező kommentje:
Ebben van valami..
2009. aug. 11. 21:09
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi az egyetemi koleszban aludtunk annak idején így. Télen annyira nyomatták a fűtést, hogy csak nyitott ablak mellett lehetett megmaradni. Lehet, hogy az ismerősöd is távfűtéses lakásban lakik, ahol nem tudja kedve szerint lejjebb venni a fűtést, így marad az ablaknyitás.
2009. aug. 11. 21:17
 9/30 A kérdező kommentje:
Panelban lakik, és egyedi fűtés van ha jól tudom cirkónak vagy minek hívják.
2009. aug. 11. 21:25
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szúnyogok miatt. Este én is csukott ablaknál alszom, mert bejönnek. Télen nálam is bukón van az ablak, félig leengedett redőnnynel.
2009. aug. 11. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!