Mit gondolsz a télen nyitott ablaknál való alvásról?
Figyelt kérdés
Úgy kell elképzelni, hogy a redőny félig le van engedve és mögötte teljesen nyitva van az ablak, miközben valaki pihen odabent. Ez szeptembertől, februárig utánna pedig nyáron bezárt ablak és teljesen leengedett redőny mellett pihen az illető! Aprópó nyáron amikor ottvan a Nap d-i fekvés ki van nyitva az ablak s mikor elmegy a Nap mindent bezár! Na ez hogy van?2009. aug. 11. 20:28
11/30 A kérdező kommentje:
Akkor jó
2009. aug. 11. 22:04
12/30 anonim válasza:
Kb. 30 éve történt, 10 éves lehettem. Olvastam egy könyvben, hogy Lenin elvtárs is nyitott ablak mellett aludt a hideg orosz télben. Én is kinyitottam résnyire az ablakot, mert kemény kiccsávó voltam. Úgy megfáztam mint állat.
13/30 A kérdező kommentje:
Na igen ez is benne van a pakliban.
2009. aug. 11. 22:30
14/30 anonim válasza:
Én is nyitott ablaknál alszom télen is. Nincs teljesen nyitva, csak bukóra vagy rendesen kinyitva félig. Panelban lakom és olyan durván fűtenek, hogy máshogy nem lehet kibírni. (Az másik dolog, hogy mivel a fűtés nem szabályozható, így fizetjük a nagy fűtészámlát és az utcát fűtjük... de már csak pár hónap és talán költözöm:))
15/30 A kérdező kommentje:
Reméljük sikerül költöznöd! Sok sikert!
2009. aug. 11. 22:45
16/30 anonim válasza:
én kb. 20 éve nyitott ablaknál alszom télen is. és semmi fűtés. és még soha nem lett semmi bajom. be kell takarózni. persze mínusz 10 fokban nincs teljesen nyitva az ablak, csak egy picit.
sokkal jobban tudok így aludni és egészségesebb is
17/30 A kérdező kommentje:
Akkor vannak mások is..
2009. aug. 12. 16:38
18/30 anonim válasza:
02:52-nek és a kérdezonek, akkor mi a f..ak fizetitek sírva a gázszámlát.? Aki így alszik az gyenge elméju ,vagy halott mert már a hideget nem érzi. Ilyen beteg kérdést.?
19/30 A kérdező kommentje:
Na na na! Vegyél vissza utolsó válaszoló! Az, hogy ki mennyit mikor és hogyan fizeti a számláit saját magánügye! Ide ilyet ne írjál, mert se engem se a többieket nem érdekli! Itt az a kérdés Te mit szólsz ehhez! Nem felvilágosítást ill. oktatást kérünk! Hali!
2009. aug. 14. 00:01
20/30 anonim válasza:
A Kérdezonek: Jol van , jol van egymillio bocsi, akkor a válaszom az , hogy az embernek átfázik, elobb vagy utobb valami elojon. Nekem volt gerincsérvem , ha télen nyitott ablak mellett aludnék , biztos végem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!