Mit gondolsz? Mennyi esély van rá Kislángon kiadni egy lakást?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nagyon messze van. Van egy nagy kert 3 szoba fürdő konyha nem kicsi a lakás :) Szerintetek kevés esély van rá amiatt mert messze van? [link] 2010. júl. 31. 19:57
1/5 anonim válasza:
Hát ha engem kérdezel, én nem szívesen költöznék ilyen kis településre. Esetleg csak ha egy nagyváros közvetlen szomszédságában lenne.
3/5 anonim válasza:
Mi is egy hasonló családi házat adtunk ki Bp-től 40 km-re,és egy nagyobb várostól 15 km-re,elhelyezkedő kis faluban,ahol nem sok minden van,havi 50ezerért. Szerintem próbáld meg,dobd fel az expresszre,veszíteni valód nincs ezzel!
25/L
4/5 anonim válasza:
(2)Mitől van messze?Link=térkép.
Szerintem is jól elzárt rész ez a település.Még a balcsi is odébb van hozzá.Bár nagy ház,van aki épp ilyenre vágyik.
5/5 anonim válasza:
Mi 2 éve költöztünk Kislángra és jól elvagyunk. A nagy bevásárlást havi1× vagy 2×, a kisebbet Enyingen a Lidl ben vagy Pennyben vagy ha csak gyorsan elfogy valami a konyháról itt helyben vesszük meg. Az oktatás minősége elég színvonalas az intézmény állaga kinézete szintén jó( városi színvonal).Ha kialakítasz itt egy életet hamar meglehet szokni ,azt is hogy falu.Mi elvagyunk itt jól pedig fehérvárról jöttünk le.Kiadni házat itt nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!