Ha panelban leáztatom a tapétát, mekkora az esély rá, hogy megvág az áram?
O.o ez nem jó. Nem tudsz akkor esetleg valami más módszert, hogy megszabaduljak a tapétától?
Illetve ha az előszobában van a kapcsolótábla vagy mi, és ott lecsapom a biztosítékokat, az előszobafal akkor is rázhet? Mert ugye bemenő vezetékek nyilván vannak neki..
(egy szobát már megcsináltam, ott lekapcsoltam a biztosítékot és semmi gond nem volt)
A lakáson kívül nincs biztosíték (vagy automata), amit lekapcsolhatsz ?
Én bárhol laktam, mindig volt.
Köszönöm a válaszokat! Biztosan szigetelve vannak befalazva a vezetékek, de ne felejtsük el, hogy 40 éves szigetelésről van szó!
Nem tudom, hogy az egész lakást le tudnám-e csapni, de valahonnan meg muszáj lesz, hogy legyen áram, mert az előszobának semmiféle ablaka nincs. De megnézem, hátha van kinn valami konnektor, köszönöm!
Elvileg egy vastag gumi talpú cipőben csinálod akkor biztosan nem vág agyon ,max megcsipked(-HET) egy kicsit,de abba nem halsz bele,(ha netán rossz valahol a szigetelés, de ekkor igen nagy az esély arra hogy ki is vágja egyből a biztosítékot).
A áramot vezető tárgyakat/radiátor/vízvezeték/ ne érintsd meg semmiképp se miközben húzgálod a nedves tapétát a falról és akkor biztosan nem lesz baj.A másik..NE EGYEDÜL CSINÁLD ,legyen mindig valaki ott a háttérben!
Jó munkát !
Köszönöm a válaszokat! Most már tényleg összezavarodtam :D
Azt hiszem, megpróbálom a lehető legbiztonságosabban és minimál vízzel. Végül is múltkor a konnektorba sikerült belenyúlnom kiszedés közben, és még élek :) talán ez se lesz nagy gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!