Ha panelban leáztatom a tapétát, mekkora az esély rá, hogy megvág az áram?
Figyelt kérdés
'70-ben építették, a vezetékek simán be vannak falazva. Kell félnem ettől?2011. júl. 31. 11:29
11/13 anonim válasza:
Én már 2 lakásomban is megcsináltam és semmi bajom nem lett. Van egy kis permetezőnk, azzal fújtam be, kicsit ázni hagytam és vagy jött egyben, vagy spaknival szépen lejött. Linkelek ilyen permetezőt mindjárt.
12/13 anonim válasza:
13/13 anonim válasza:
Meg csináld nappal, akkor nem is kell áram! :) Ha már ennyire tartasz tőle. De a falban a csövek bele vannak betonozva és abban futnak a vezetékek. A konektoroknál nálunk úgy van elvezetve, hogy a padozatban van egy kb. 10 cm-es sáv és abba vannak bebetonozva, az már cső nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!