Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti kiadnátok albérletbe?

Ti kiadnátok albérletbe?

Figyelt kérdés

Kaptam a szüleimtől egy panellakást. Teljesen bevan rendezve és felvan újítva. 54m2-es azthiszem, nappali és még 2 szoba van benne. Az egyiket én használom hálónak a másik pedig tök üresen áll.

Arra gondoltam, hogy az üres szobát kiadom albérletbe. Egyrészt a bérleti díj fedezné az én rezsi részemet így szinte "ingyen" laknék ott. Másrészt pedig jó lenne társaság is. Nem nagyon szeretek egyedül lakni.

Viszont felmerültek bennem kérdések.

Pl kinek lenne jobb kiadni? Pasinak vagy csajnak? Mindenképpen fiatal és független személynek szeretném. Egy pasival talán könnyebben összeszoknánk. Viszont egy átlag pasas nem annyira rendszerető. Meg a tisztaságra is kevésbé ügyel mint egy nő. Egy növel talán nehezebb lenne összeszokni, de talán hosszútávon jobb lenne. Meg valahogy jobban szeretnék nő lakótársat (most minden hátsó szándék nélkül értem:)).

Na szóval Ti kiadnátok azt az egy szobát és ha igen akkor kinek? Ha meg nem akkor miért nem?

22/F

2012. okt. 14. 11:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem is kellenének ilyen szülők, hol szaporítják őket?
2012. okt. 14. 19:16
 22/25 anonim válasza:
46%

szerintem itt a többségnek fingja sincs az albérlet árakról.

Egy egyszobás albérletért el szoktak kérni 30at is plusz rezsi. Ha nagyon jó helyen van és felújított akkor 35öt is.

Persze kisebb városokban más a helyzet, de ott a fizetés is más.

2012. okt. 14. 19:38
 23/25 anonim ***** válasza:

Azért függ ez attól is jócskán, hogy hol van! Ha Budapest, akkor abszolút reális ár. Több ismerősöm is egyszobás minigarzont bérel 50 + rezsiért. De más "egyetem városokban" is 20-25 ezerre jön ki fejenként a bérleti díj, plusz még erre a rezsi. Pl ismerősék Szegeden laktak 3 szoba nappalis lakásban 6-an, és ők is 20 ezer per főt fizettek. Jó helyen volt, jó közlekedéssel, közel az egyetemhez.

Ergo én úgy gondolom 25 ezer forintot egy szobáért elkérni nem feltétlenül sok, ha olyan helyen van a lakás... Pláne úgy, hogy szobán sem kell osztozkodni!

Én egy relative kis városban élek, itt 3 szobás lakásokat lehet 30 ezerért bérelni kompletten, itt kicsit sokallanám, igen.

2012. okt. 14. 20:49
 24/25 anonim ***** válasza:
46%

Egyszobás albérlet 30+rezsiért? Hol? Nyomban odaköltözök!

Budapesten elég magasak az árak, 50-nél kezdődnek a garzonok, ami olcsóbb, ott a közös költség horror.

Kedves kérdező, szerintem egy saját szobáért nyugodtan elkérhetsz 30+ rezsi felét :)

Ja és fiút választanék

2012. okt. 17. 09:53
 25/25 anonim ***** válasza:

fiút választanék

(nő létemre egész nap a hidromasszázsban lubickolnék, és nem is takarítok ...)

2012. okt. 21. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!