Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kiadnátok a lakásotokat...

Kiadnátok a lakásotokat albérletbe olyannak, akinek van két macskája?

Figyelt kérdés
Jelenlegi "főbérlőmmel" kezdünk nem teljesen egyet érteni azt illetően, hogy bizonyos költségeket(épületfelújítási,javítási munkák..) kinek kellene állnia. Kíváncsi lennék, hogy ha egy budapesti leinformálható munkahellyel rendelkezem mennyire szavaznák így meg nekem a bizalmat egy új lakásban, ha költözésre kényszerülnék.
2010. febr. 11. 17:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
16%
nem
2010. febr. 11. 17:30
 2/26 anonim ***** válasza:
46%
Ha semmi maradandó kárt nem csinál a macska, akkor oké. A pisijét meg ő szagulja, ha neki ez a jó. Felmennék pár hónap után körülnézni, és ha nincs gond, akkor maradhat. Kutyát már nem engednék, mert az ugat, és zavarja a többi lakót. De ahogy észreveszem, hogy mondjuk szétkarmolta az ágyat, másnap mehetnek is.
2010. febr. 11. 17:40
 3/26 anonim ***** válasza:
12%

NEM! NEM! NEM!!!

Rohadt büdösek tudnak lenni (mondjuk ehhez gondolom kell a gazda igénytelensége is), és azt nem lesz egyszerű eltüntetni utánuk! Akár bútorok kuka, újrafestés, újratapétázás. Fúúúúj! NEM!

:)

2010. febr. 11. 17:57
 4/26 anonim ***** válasza:
83%
Én például direkt örültem a cicás bérlőnek, odajárok simogatni. Az épületfelújítást a tulajdonosnak kell fizetnie. Maximum a villanykörtét fizesse a bérlő, vagy valami kisértékű javítást.
2010. febr. 11. 18:07
 5/26 anonim ***** válasza:
14%

Nem,mert mindent tönkretesz, és macskaszag lesz a lakásban.

Mi köze a munkahelyednek a költözéshez?? Ha 50 évig ott fogsz dolgozni, akkor 50 évig ott is fogsz lakni,mert jujj,mit szólnak a munkahelyeden??

2010. febr. 11. 18:12
 6/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, te biztos, hogy tudod melyik állat a macska? :D Nem büdös, rendkívül igényes. Alomba piszkit(egy műanyag wc a lakás meghatározott pontján) és kaparófán élezi a körmét.
2010. febr. 11. 18:15
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem se láttatok még macskát, de mondjátok az okosat... Ritka tiszta, kulturált állat. Nekem is van, imádom. Amikor albérletben laktunk, a főbérlőt egyáltalán nem zavarta a cica - sőt... De ájuldozott is minden alkalommal, hogy milyen gyönyörű tisztán van tartva a lakása...!
2010. febr. 11. 18:23
 8/26 A kérdező kommentje:
Az albérlet annyiban van a munkámmal összefüggésben, hogy feltételezem, hogy nyugodtabb szívvel adja ki valaki a lakását egy olyannak, aki 3éve középvezető egy ismert cégnél, mint egy olyannak aki 2havonta máshová jár feketén. Érthető?
2010. febr. 11. 18:28
 9/26 anonim ***** válasza:
80%
Siman kiadnam, de sajnos nincs pesti ingatlanom.
2010. febr. 11. 18:41
 10/26 anonim ***** válasza:
71%

Akik az elején válaszoltak mi a sz@rról beszéltek? Hol láttatok ti macskát és kinél, ahol büdös volt a macska? meg húgyszag? meg mindent szétszed????? pfffffffffffff...

Mindig is volt lakásba macska, de soha nem szedett szét semmit. Van kaparófája, wc-je amit MINDIG TISZTITANI KELL! ERGO NEM LESZ HÚGYSZAG:)

Ezeket a hülyeségeket meg azok mondják akik soha a büdös életbe nem tartottak lakásba macskát!

Kérdezem én, egy kisgyerek mennyivel másabb egy kismacskánál??? És a kérdező nem írta bele, hogy kismacskája lenne ami mindent szétszed, sőt ez se biztos...

Én simán kiadnám! 22/L

2010. febr. 11. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!