Kiadnátok a lakásotokat albérletbe olyannak, akinek van két macskája?
Azokat nem én írtam. Amúgy igen, a könyvmoly is gond lehet, de most képzelj el egy könyvmolyt macskával! :) Szóval a macskával nincs gond, a probléma csak az (lehet), ha a gazdája igénytelen. Ha viszont nincs macska, ez a tétel kipipálva.
Egyébként a szembeszomszédom tiszta nő, legalábbis ő maga nem büdös.. Viszont a lakásába belépve forog a gyomrom a macskáitól. Szóval én *neki* kiadnám, de ha macskát hoz, akkor nem. Ennyi.
Tulajdonkeppen... Pusztan utleti szempontbol, egy macskas kozepvezetonek elobb kadnam a lakasomat, mint egy macskatlannak!
Pont azert, mert "a macska kockazati tenyezo". Igy a macskas kozepvezeto siman lenyeli a minimalis kockazati arkalkulaciot, illetve jobban fog vigyazni a lakasra, es nem akarja rafogni, hogy a fal azert sargult be, mert tesko gazdasagos festekkel festettem ki, es nem a cigifusttol. -_-!
Csak sajnos nincs pesti kiadhato ingatlanom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!