Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Kiadnátok a lakásotokat...

Kiadnátok a lakásotokat albérletbe olyannak, akinek van két macskája?

Figyelt kérdés
Jelenlegi "főbérlőmmel" kezdünk nem teljesen egyet érteni azt illetően, hogy bizonyos költségeket(épületfelújítási,javítási munkák..) kinek kellene állnia. Kíváncsi lennék, hogy ha egy budapesti leinformálható munkahellyel rendelkezem mennyire szavaznák így meg nekem a bizalmat egy új lakásban, ha költözésre kényszerülnék.
2010. febr. 11. 17:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
"okos kis középvezető fejedbe" Örülnék ha a te okos kis fejedbe meg az férne bele, hogy nem csak a kérdező pontozhat és nem sértegetnél. Én ugyanis egyáltalán nem pontoztam. Se le, se fel. Valóban véleményekre meg arányokra vagyok kíváncsi. És jobban örülök ha pozitív visszajelzést olvasok, de ha valaki nemet ír, az is ugyanolyan hasznos válasz.
2010. febr. 12. 11:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát egyszer volt írva, hogy "igen, én is észrevettem, hogy a nem macskapartiak le lettek pontozva" aztán volt egy olyan, hogy "csak tudnám minek teszi fel a kérdést ha..." meg volt még egy hasonló amit azt hiszen jogosan éreztem nekem célzottnak :D Értem amúgy amit mondasz. Igazából talán nem is a macska a gond, hanem hogy a gazdiról nem lehet tudni egyből, hogy mennyire vállalja bármifp is a felelősséget. A balesetes dolog azért elég szélsőséges. Ennyi erővel mi van ha egy független, csendes könyvmoly lesz rosszul a lakásban, hal meg, indul oszlásnak a teste, lepik el a kukacok mielőtt bárki észrevehetné, mielőtt a szag átjárja a falakat? :D
2010. febr. 12. 17:55
 23/26 anonim ***** válasza:
40%

Azokat nem én írtam. Amúgy igen, a könyvmoly is gond lehet, de most képzelj el egy könyvmolyt macskával! :) Szóval a macskával nincs gond, a probléma csak az (lehet), ha a gazdája igénytelen. Ha viszont nincs macska, ez a tétel kipipálva.

Egyébként a szembeszomszédom tiszta nő, legalábbis ő maga nem büdös.. Viszont a lakásába belépve forog a gyomrom a macskáitól. Szóval én *neki* kiadnám, de ha macskát hoz, akkor nem. Ennyi.

2010. febr. 12. 20:00
 24/26 anonim ***** válasza:
93%

Tulajdonkeppen... Pusztan utleti szempontbol, egy macskas kozepvezetonek elobb kadnam a lakasomat, mint egy macskatlannak!

Pont azert, mert "a macska kockazati tenyezo". Igy a macskas kozepvezeto siman lenyeli a minimalis kockazati arkalkulaciot, illetve jobban fog vigyazni a lakasra, es nem akarja rafogni, hogy a fal azert sargult be, mert tesko gazdasagos festekkel festettem ki, es nem a cigifusttol. -_-!

Csak sajnos nincs pesti kiadhato ingatlanom...

2010. febr. 12. 22:43
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát igen. Emiatt fizettem már ki ki tudja mennyi mindent, mert úgy voltam vele, hogy á, macskával nehéz albérletet találni, inkább kibírom még ezt a pár ezret.
2010. febr. 13. 08:56
 26/26 A kérdező kommentje:
Hová lett egy válasz? :o
2010. febr. 14. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!