Kiadnátok a lakásotokat albérletbe olyannak, akinek van
két macskája?
2010. febr. 11. 19:33
Persze, simán! Nekem is van macskám, hajszál pontosan tudom, hogy egyáltalán nem csinálnak a lakásból disznóólat.
2010. febr. 11. 20:40
Cicagazdi vagyok albérletben.Mikor jön a tulaj a macsek nem jön elő.Egyszer aztán valamiért csak tiszteletét tette előtte is,mire megkérdezte: jéééé, van macskád? Nem is éreztem! :)
Levontam sok konzekvenciát a mondatból. :)))
2010. febr. 11. 20:50
Bútorozatlan lakást keress, ott nem szoktak szólni a cicáért, hiszen nem a főbérlő bútorán élesíti a körmét, illetve nem azt jelöli meg, ha rájön a kangörcs. Nekem is volt cicám bérelt lakásban, és semmi gond nem volt belőle.
2010. febr. 11. 21:40
15/26 A kérdező kommentje:
Rossz azért látni az arányt, hogy milyen sokan nem is ismerik a macskákat, de kézzel-lábbal tiltakoznak.
Az eszetekbe sem jut, hogy akik nem adnák ki, azoknak esetleg volt valami rossz élményük a macskákkal. Az egyik barátnőmnek van, és pl. én akárhányszor ott vagyok náluk látom, hogy minden tiszta macskaszőr. Ha leülök a kanapéra, tuti mindenem szőrös lesz. Aztán otthon szedegetem le. Bár ettől függetlenül én az írtam, hogy ha nem csinál semmi kárt a macska,akkor én kiadnám. De nekem tény és való, hogy az az elvem, hogy az állatnak kint van a helye.
2010. febr. 12. 08:15
Persze és ki is adtam. soha nem volt semmi gond a cicákkal. Nekem is van cicám, jól tudom, hogy nem jelent gondot vele lakni.
Nagyon egyszerű, az válaszol nemet aki utálja a macskákat. Kutya már más kérdés, az valóban büdös. Párom kutyája állandóan nekidől a falnak, és az már fekete. De a macska egyáltalán nem koszos és büdös. (Ha rendesen van tartva.)
2010. febr. 12. 10:24
Kérdező! Te lakáskiadók, vagy macskabarátok véleményére voltál végülis kiváncsi?!? Mert úgy tűnik, csak azok a válaszok tetszenek, amik macskabarátoktól érkeznek, és arról beszélnek, hogy a macska tiszta állat.
Hát vedd tudomásul, hogy minden értelmes lakáskiadó előnyben részesíti a macskátlan bérlőt, nem feltétlen azért mert a macska büdös, vagy karmol, hanem mert KOCKÁZATI TÉNYEZŐ! Mert LEHET, hogy büdös, LEHET, hogy karmol! Ha ez az egyszerű koncepció nem fér bele az okos kis középvezető fejedbe, akkor sajnálom! Lehet lepontozni..:)
2010. febr. 12. 10:26
Igen én is észrevettem, hogy a nem macska pártiak le lettek pontozva. Csak tudnám akkor minek teszi fel a kérdést, ha nem kíváncsi az ellentétes véleményekre. Én is vallom egyébként azt, amelyiket az egyik válaszoló, hogy kutyának, macskának kint a helye.
2010. febr. 12. 10:54
hát én előbb kiadnám a lakásomat kutyásnak, macskásnak, mint egy alkoholistának, vagy csövesnek:S egy megfelelően tartott állat, egyáltalán nem büdös! természetesen benne lenne a szerződésben, hogyha kárt csinál az állat, azt rendezi a gazdija... a barátnőm két kölyökkutyával lakik németországba albérletbe, ott nem ilyen vaskalaposak az emberek... megbeszélte a tulajjal, ha bármit tönkretesznek a kutyik, természetesen rendezi a kárt.. itt a házban is lakott egy fiatal pár két cicával albérletbe, felújították a lakást(nem a macskák miatt) átfestették, gyönyörüen tisztán volt tartva, most elköltöztek, munka miatt, kivette egy másik srác, és beköltöztetett még 3 másikat, összehányták a falat, minden bűzlik a cigitől, pont ma beszéltem a tulajjal, hogy fel van háborodva:S nem csodálom!:(
2010. febr. 12. 11:46
Kapcsolódó kérdések: