Nálad ki vágja a füvet? Gyerek, feleség, férj?
Albérletben lakunk, egy udvarban akik kiadták a házat, ők vágják a füvet.
Pároméknál csak párom vágja, pedig van tesója, de ő szarik mindenbe. Én is vágtam egyszer, tök jó dolog, de mivel nem benzines, állandóan begabalyodtam, így maradt párom. :)
Nagyinál én vágom, mert más már öreg hozzá. A fűnyírással még nem lenne gond, csak az a bajom hogy nem az enyém a kert, és van egy halom akadály amiktől órákig tart a fűnyírás azon a kis telken is.
Amúgy szerintem mindenképp ffi csinálja a fűnyírást, én ha rendesen csinálom mindig megizzadok meg szoktam közben pihenni. 21/F
"A párom nyírja, én pedig pórázon vezetem, vagyis húzom-engedem a vezetéket, és így sokkal gyorsabban megy, mintha egyedül bénázna vele."
Köszönöm, hogy akaratlanul is megszepitette napomat, reg röhögtem ilyen jot, mert a szavak szo szerinti ertelmezese szerint: A párom nyírja (a füvet), én pedig pórázon vezetem (a páromat), vagyis húzom-engedem a vezetéket, és így sokkal gyorsabban megy, mintha egyedül bénázna vele. Közben napozunk. Meg jókat röhögünk.
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!